Bu baklava blok dedikleri büyük motor bloğu olduğu doğru mu yani 6600 yada 6610Galerinin birindeTakılmışını gordüm, fakat randuman durumunu bilmiyorum
Hepsi birbirinden farklı bu bloklar ford un en üst motor bloğuymuş yani 6610 güç performans olarak çok fark ediyomuş normal 5000 lerde t1 t2 yani t1 normal ford t2 süper ford aralarındada beygir gücü fark ediyomuşBlokların ne farkı varki
Hacim farkı var, güç farkı yakıt pompası ile alakali, teknik verilere bakarsaniz bi fikir oluşur.(site finlandiyada kullanilan motorlarin verisini esas aliyor)Hepsi birbirinden farklı bu bloklar ford un en üst motor bloğuymuş yani 6610 güç performans olarak çok fark ediyomuş normal 5000 lerde t1 t2 yani t1 normal ford t2 süper ford aralarındada beygir gücü fark ediyomuş
Anladım kardeş sağol ama blok değişmiş traktör işe yaramaz deniyo satamazsın felan diyen çok aldım ben bitane 69 model baklava blokDüz blok 4200cc baklava blok 4400cc su kanalları daha geniş. Çokca yapılan bir işlem uyum saplamama gibi bir sorun yaşamazsınız
Nesi işe yaramazmış.. o blok da ford üretimi bu blokta ford üretimi baklava blok düz bloğun geliştirilmiş hali. Düzgün bir pompa enjektör ayarıyla 85hp olur sizin traktörünüzAnladım kardeş sağol ama blok değişmiş traktör işe yaramaz deniyo satamazsın felan diyen çok aldım ben bitane 69 model baklava blok
Steyr 768 de blok değişimi yaptık, dondan etkilenmişti.Anladım kardeş sağol ama blok değişmiş traktör işe yaramaz deniyor satamazsın felan diyen çok aldım ben bi tane 69 model baklava blok
Eyw kardeşim bindim denedim çekişi mükemmel benim tarla rampa bi yerde 3 lü alpler 14 numara pulluğa banamısın demiyo çok seri ve güçlüNesi işe yaramazmış.. o blok da ford üretimi bu blokta ford üretimi baklava blok düz bloğun geliştirilmiş hali. Düzgün bir pompa enjektör ayarıyla 85hp olur sizin traktörünüz
İnş bizde böyle bi sorun olmaz kardeşim sanada geçmiş olsnSteyr 768 de blok değişimi yaptık, dondan etkilenmişti.
Geçtiğimiz senelerde kışın -17 C görülmüştü, traktör garajda olmasına rağmen blok yardı.
Garajın kapıları açık olduğundan cereyanda kalmış.
Blokta dikiş olayından çekinilir, dikiş iyi yapılırsa genede sıkıntı olmaz.
Kusurlu mal, kusuru söylenerek satılır.
Çalışırken işte kullanmak için defolu çorap alıyoruz, çıplak ayakla mı çalışalım.
Çok doğru66-75 yıllarında üretildigini varsayarsak,45-54 senelik makina illaki bir tarafı tamir gorecek,degisecek, uydurulacak vs vs, blok catlak patlak olur o başka
Hacim farkı var, güç farkı yakıt pompası ile alakalı, teknik verilere bakarsanız bi fikir oluşur.(site Finlandiya'da kullanılan motorların verisini esas alıyor.)
Ford 2000 – 7000 (1968-75) – Konedata
konedata.net