Yok abi kuru tarim 19 ekimde fir fir ile dönume 15 kg 20.20 super 25 kg tohumla ekmistim babamda subat sonunda donume 7-8 kg ure atmis baskada bisey yapmadik ama dun yagmur yagdi bugun ogleden sonra bicerci bicti zarar olmusmudur bilmiyorum5 tona yakın gelir. Sulu tarımmı
Bizde öyle tahmin ediyoruz römorkun üzerinde 4 ton yaziyor zaten3700/3800 gelir bereketli olsun
Sagolun bizim nisan ayinda damla düsmedi kurak gecti mayisla haziran asiri yagisli gecti hatta carsamba gun ogleden sonra yadi persembe ogleden sonra bictik bugunde bictik ogleden sonra yine yagdi daha 20 donum tarla daha var bicilecek yarin ogleden sonra biceriz buyuk ihtimalleSusuz tarım olarak iyi sayılır . Bereketli olsun. Burada buğdaylar biçildi. Dönüme 800 - 850 alan çok çıktı beyaz Adana 99 iyi verdi. Ben glosa ektim 3 güne biçerim sulu tarım bizim buralarda 3-4 su veriliyor buğdaya. Arkadaşımda glosa ekti 640 aldı dekara. Bakalım benimki kaç çıkacak
ilavesiz 4 ton ilave var en az 4.5 gelir.Bizde öyle tahmin ediyoruz römorkun üzerinde 4 ton yaziyor zaten
Insallah dediginiz gibidir tartma sansimiz yok çünkuilavesiz 4 ton ilave var en az 4.5 gelir.
En garanti bilimsel yanit bu heralde [emoji1]Bereketli olsun.Allah yemeyi nasip etsin.
Römork ölçüler, 50+30 cm kapak+ilave, 190 cm genişlik, 350 cm boy olsa yaklaşık 5,5 m^3 hacminde olabilir.Buğdayın m^3 ü yaklaşık 800 kg'dır.5m^3*800kg=4 ton civarı mahsül bulunuyor.
Bereketli olsun kastamonunun neresindensin. Bende ektim ilj bu sene 12 dönümde benim var allah biçmeyi nasip eder insallah.11 dönüm flamura 85 ten bu kadar geldi
Kac kg dir bilmiyorum römork 4 ton yaziyorEkli dosyayı görüntüle 28949Ekli dosyayı görüntüle 28950
Dikkat ediyorum The_Hoca ustamın genel tarzı bu yani mümkün olduğunca verilerle ve somut konuşuyor. Çok şey öğreniyorum. Sağol, Varol ustam...Bereketli olsun.Allah yemeyi nasip etsin.
Römork ölçüler, 50+30 cm kapak+ilave, 190 cm genişlik, 350 cm boy olsa yaklaşık 5,5 m^3 hacminde olabilir.Buğdayın m^3 ü yaklaşık 800 kg'dır.5m^3*800kg=4 ton civarı mahsül bulunuyor.
Hanönü ilcesindenim iki gundur yagmur yagiyor diğer tarlalari bicemedikBereketli olsun kastamonunun neresindensin. Bende ektim ilj bu sene 12 dönümde benim var allah biçmeyi nasip eder insallah.
O bişey mi biz daha otları bile biçemedik...Hanönü ilcesindenim iki gundur yagmur yagiyor diğer tarlalari bicemedik