Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fındıklık Tarlası için New Holland T480 mi yoksa Steyr 8053 mü ? arazim düz.
Selamun Aleyküm Trakkulup ailesine daha bugün katıldım ve siz uzman lara bir sorum olacak Fındıklık ta New Holland T480 mi yoksa Steyr 8053 mü .
yakıt,çekiş,kafa kaldırma, vs yönlerinden değerlendirirseniz sevinirim
Ynt: Fındıklık Tarlası için New Holland T480 mi yoksa Steyr 8053 mü ? arazim düz.
Fındıklık dediğin nedir bilmiyorum ama geçenlerde 87 yahut 89 modeldi sanırsam çok temiz bir 8053 kullandım yok böyle bir ses ve çekiş.Eğer t480 ' i 4wd düşünmüyorsan ' ' Temiz ' ' bir 8053 t480den daha iyidir diyorum
Ynt: Fındıklık Tarlası için New Holland T480 mi yoksa Steyr 8053 mü ? arazim düz.
Sen al 8053 arkana bile bakma çekişi ve yakıtı newholland dan çok çok üstün ben amcamın 8053 ' ünü kullanıyorum ondan biliyorum bizim köyde bayağı bi kişi 8053 kullanıcısı
Kardeşim heralde burda traktör hakkında bi şey bilmediğini çok belli ediyosun hiç new holland t480 s baskı balatasını değiştirdin mi değiştirmemişsindir muhtemelen 17.000 tl çünkü çok haketmiyo new holland ı alan adamın parası ve durumu yoktur heralde çünkü ödemesi kolay olduğu için alınan bi traktör massey ferguson herkezin ideolüdür pahalı ve gerçekten verimli bi traktör ama 3 kuruş fazla olsun iyisi olsun
8053 480 nin yaz kış ağzını kırar bence bu kıyaslamayla steyre çok büyük haksızlık yapmışsın sonuç olarak temiz bir styer alırsan arkana yaslanıp bütün işlerini yapabilirsin