Fiat traktörlere istenen yüksek fiyatlar..

Arkadaşlar istenen fiyatları fotoğraflarda paylaştım, ilanları şans eseri fark ettim.

Bu paylaşımı yapmadaki amaç satan kurumu veya şahsı kötülemek değildir, isteyen istediği fiyatı biçmekte özgürdür.

Ne diyorsunuz, sizce bu fiyatları eder mi, yada piyasa bu fiyatlara yakın zamanda ulaşır da şu sıralar çok gelen fiyatlar bize normal mi gelir yakın zamanda.

Yada siz olsanız bu fiyatlara hangi traktörü alırdınız?

Bu tarz fiyatının yüksek olduğunu düşündüğünüz ilanlar varsa link değil de ekran görüntüsü atarsanız daha uygun olur bence, zira linkler kayboluyor, ekran görüntüsü fotoğrafı daha kalıcı oluyor.
Screenshot_20201001-214943.jpg
Screenshot_20201001-214905.jpg

Arkadaşlar istenen fiyatları fotoğraflarda paylaştım, ilanları şans eseri fark ettim.

Bu paylaşımı yapmadaki amaç satan kurumu veya şahsı kötülemek değildir, isteyen istediği fiyatı biçmekte özgürdür.

Ne diyorsunuz, sizce bu fiyatları eder mi, yada piyasa bu fiyatlara yakın zamanda ulaşır da şu sıralar çok gelen fiyatlar bize normal mi gelir yakın zamanda.

Yada siz olsanız bu fiyatlara hangi traktörü alırdınız?

Bu tarz fiyatının yüksek olduğunu düşündüğünüz ilanlar varsa link değil de ekran görüntüsü atarsanız daha uygun olur bence, zira linkler kayboluyor, ekran görüntüsü fotoğrafı daha kalıcı oluyor.Ekli dosyayı görüntüle 52821Ekli dosyayı görüntüle 52822
Fiyat abartılmış. Çift çekerin sıfırını mı alıyoruz, yahu? Sahibinden işte, kazıkçıların alanı değil mi?

Fiat bizim burda da yüksek geneldede yüksektir 450 fiat bile 30 bin piyasasi olmuş diğerlerine yüksek istemeleri de normal geliyor artık ama bana kalırsa o paraları etmez abartı fiyatlarda para istiyorlar
Yılbaşı zamanı 12 bine satmiştik nerden bilecez bukadar yükselceni

kışın düşer mi dersiniz bu fiyatlar?

Bence pek düşmez maalesef.

1- Döviz fiyatları sürekli yükseliyor. Buna bağlı olarak da gerek ithal gerek yerli sıfır traktör fiyatları da artıyor.
2- Ayrıca fiyatlar daha da yükselmeden traktör alayım diyenler olduğu yani traktöre talep devam ettiği için kışın fiyatların düşeceğini sanmıyorum.

Bence pek düşmez maalesef.

1- Döviz fiyatları sürekli yükseliyor. Buna bağlı olarak da gerek ithal gerek yerli sıfır traktör fiyatları da artıyor.
2- Ayrıca fiyatlar daha da yükselmeden traktör alayım diyenler olduğu yani traktöre talep devam ettiği için kışın fiyatların düşeceğini sanmıyorum.
içimde yine de bi umut var. 6 ayda 2ye katlamasından dolayı bişeyler olmalı. kıytırık traktör 50 lira bu ne yaw