fiat hararet yapmaz derlerdi

Bu sezon bende bir uğursuzluk var el attığım elimde kalıyo mısır arası sürerken dün gece hararet sonladı geçen gün gobleyi dağıttım yine gece haberim olmadan 3 gün önce mibzerin tamburu komple parcaladim niye böyle oluyo anlamıyorum babam artık traktör vermez bana

Ynt: fiat hararet yapmaz derlerdi

Black.Boyss.37 link=topic=84553.msg1010453#msg1010453 date=1435309584' Alıntı:
Radyetorde su bitmiştir ilk defa bir fiatin bu kadar Hararet ettigini gördüm. Tabi bunda bi problem oldugu kesin
aynen bir sorun olduğu kesin ya su bitti yada başka bir sorun var

güzden 55 56ıle tırtıkaleleri ekerken komşununki de hararet yapacakti 15dönümde motordan hafif yanık kokusu geldi . Sahibine dedim bu hararet hiç kırmızı ya geliyormu diye hayır dedi. Meğer se su az kalmış. Sonra beyazdan yeşile bile gelmedi

büyük başarı kesınlıkle bır problem vardır su azalmıstır radyatör kapak contası asınmıstır vs bakmak lazım gece gece aracapada hararete bınmesı dusundurucu....

bende 81 model aşırı temiz fıat 640 var geçen sene 2030 john deere ile takas ettim. çocukluğumdada fiat çok kullandım. Eskilerin içinde hiç hararet yapmayan traktördür ezebildiğin kadar ez yeşili ortalar ibre ileri siddin sene geçmez. sendeki elektrik kaçağı olabilir kırmızıya motor conta yaksa bile gelmez hocam. 1 ay önce başıma geldi. kaçak gidrildi indi hemen.

Yıllardır Fiat kullanıyorum göstergedeki kırmızı kısmı bırak yeşil kısmı bile nerdeyse görmedim daha.Bir sorun var kesin soğutma sistemine bakmak lazım.

Ali SARAÇ link=topic=84553.msg1010508#msg1010508 date=1435330416' Alıntı:
sende var bişey o yaşlarda olur :))
yapmayin bize bunu :D
Bence bu elektrik arizasidir buraya kadar hararet ciksa stop etmissin zaten sekman kaynatir calismazdi
Muşur arizali olabilir geçen hafta komsumun başına gelmişti
Gerçekten ciksa yanik kokusu gelirdi govde boyasindan felan
Su eksikkende cikmiyo bu kadar anca termostat bozulurda acmassa öyle çıkar

bizde zamanında 480 ile kuyudan su cektik bastık cok ama hiç bir zaman hararet görmedim. Fiatın motoru rektefelik olur eywallah ama hararet yapmaz :D

Bende de fiat 640 var, geçen sene 15 yaşındaki oğlana verdim, her gün bir tarafını patlatıp geldi :( Motora kızıyor şaha kaldırıyor :(

agır zoru zoruna yapacagı bi iş olsa belki derimde mısır arası sürümde o motorlar hararet yapmaz radyatorde bi sıkıntı vardır.

Sıkma canını olur böyle şeyler. Her şeyde bir hayır vardır. Allah korusun daha büyük şeyler olabilirdi. Belli yaşa gelmiş traktör ufak tefek arızalar yapar. Baban vermezse kendisi bilir.

hayret edılecek bır olay bırde gece olması gunduz olsa ne ise sıcak bahane ama gece hayret edılecek bır olay vardır bır sıkıntı paylaşarısan sorunu çozunce memnun oluruz

Fiat 7056 4*4 camurda sirtinda 14 15 ton yuk le asiri derece sikistira sikistira conta yakmisti. Oda su eksikligindendi kontrol etmemistik fakat ben asla imkan vermiyorum fiatin hararet yesili cok az gecer dahada asla ileri gitmez. Hararet ve isinma bilmeyen isindikca ceken acilan bi motordur ihmalkarliktan olur boyle sorunlar