Kasa sanziman birebir L200..
Ufuk şimdi bende aynısını yazacaktım. Aracın üstüne L200 amblemi yapıştırsak mitsubishi olur.
motor mitsubishi motorumu.
Bu araç 2500 motorla 5 litre yaksın bide 4x4 ben hiç sanmıyorum 2 tonluk bi araç bu
Mitsubishi L200 varken bu araca para vermek akıl işi değil zaten fiyat olarak pek bı avantajı yok Isuzu d max kullanıcısı olarak dusuncem bu durEkli dosyayı görüntüle 16668
en az yakan en çok kaçan..bunun yakıtı nasıl sanırım en az yakan toyota hilux
Pick-up ların yakıtları çok değişken kullanım yeri ve şekline göre yakıtları fark ediyor arazide ve performans li kullanıldığında hepsinin yakıtı artıyor ama asfaltta sabit 90 la gidildiğinde yakıt baya düşüyor şu an kağıt üzerinde en az yakan Navara ama son cikan pick-up ların yakıtları arasında büyük farklılıklar yokbunun yakıtı nasıl sanırım en az yakan toyota hilux
d max ne yakıyor 100 km karışık..bunun yakıtı nasıl sanırım en az yakan toyota hilux
Karışık 7,5-8lt, şehir dışı sabit 90 km hızla 6lt kadar düşüyor şehir içi ise 8,5 arazi 9lt gibid max ne yakıyor 100 km karışık..
Karışık 7,5-8lt, şehir dışı sabit 90 km hızla 6lt kadar düşüyor şehir içi ise 8,5 arazi 9lt gibi
süpermiş valla.Karışık 7,5-8lt, şehir dışı sabit 90 km hızla 6lt kadar düşüyor şehir içi ise 8,5 arazi 9lt gibi