Virüs işi çıkınca kaldı paylaşamadım ufak tefek eksikleri var daha ama paylaşmak istedim.
Gayet güzel olmuş, bu motorlar hiç edilemeyecek gibi geliyor bana.
Çok güzel olmuş [emoji106] kabin içine de düzenleme yaptınız mi
İyi günlerde kullanınız,arka lastikleri, eskilere göre biraz darmı taktınız.
Hayırlı olsun, güzel olmuş.
Maşallah ellerinize sağlık gerçekten harika olmuş efsane bir traktor .
Üretildiği yıllarda ulkemizde önde gelen çiftçilerin sahibi olabildiği bir traktor.Ayrica 1977 yil8nda FIAT bu traktor de dıştan cer dişli modelinden içten cer dişli modeline geçtiğini gosteriyor.ayrica hidrolik sistemide orta kol bağlantısından hassasiyetli modelden alt koldan hassasiyete geçtiği bir model.
Keşke FIAT traktörleri ve TÜRKTRAKTÖR bu traktörün üzerine modeller getirebilseydi ülkemize keşke ama ne yazık ki başaramamışlar. Veya başarısına fırsat verilmemiş.
Emeğine sağlık güzel olmuş, arka değişikse viteslerde 8 ileri değil sanırım, kuru tarımda uzun yıllar gider , iyi günlerde kullanın.Virüs işi çıkınca kaldı paylaşamadım ufak tefek eksikleri var daha ama paylaşmak istedim. Ekli dosyayı görüntüle 47470Ekli dosyayı görüntüle 47471Ekli dosyayı görüntüle 47472Ekli dosyayı görüntüle 47473
Emeğine sağlık güzel olmuş, arka değişikse viteslerde 8 ileri değil sanırım, kuru tarımda uzun yıllar gider , iyi günlerde kullanın.
Güzel olmuş, güle güle kullanın
Güle güle kullanın, kaçlı pulluk çekiyor?
Bunlarin genis lastik versiyonunu hic gormedim piyasada