Bu karahamzanın tarlalarından bıktım artık 2 3 kere sigorta kesti motorun ön lastiği kadar kayalar çıktı anlamıyorum babam neden dönerli ile sürmek istediğini
12 14 16 ayarlamalı şu an 14 tehelal olsun batu aldircan banada bi donerli kac no pulluk
Video da var da wi-fi bulunca artık o da ama harbi bıktım karahamza tarlalarındanaynen kardesim benim kide oyle cok iyi deviriyor
Çeşmeköy tarafında 15 20 dönüm yer var bendeoyle lardesim ben otomatikleri 5 li yaptim 12 ince aliyorum devam karahamza cesmekoyde 160 donum yer buldum surdum busene bi campara bi merdaneli tirmik ektim aceleye geldi video cekemedim
En sevmediğim sözlerden biri...Kolay gelsin bereketli olsun. 70-66 yı çatlatıcan değiştir artık motoru.
En sevmediğim sözlerden biri...
Mustafa abi fendtle gelsene bi 10 dönüm yer var hayvan gübresini fazla kaçırdık derin sürülcek yer biraz rampa fendt üstünden gelir işin.
Düşünmen yeter abiYer yakın olsa gelirdim ne demek...
Düşünmen yeter abi [emoji3]
Memnunum tabi abi dün gece pratiklerini değiştirdim iyice bitmiştiPulluklardan memnunmusun ? Fendte pulluk lazım.
Daha 130 150 dönüm yer var aşağı yukarı yardıma motor lazım 110.90 yada 9566 yı mı alsam aradım sordum rektefe oluyor biri dedi ötekinle sürüyoruz dediler bizde çok sıkıştıkBitmez demiştim bitmedi senin işler Batuhan, maşallah çok çalışıyorsunuz. Fiat rakipsiz zaten