PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
Fİat 640 Lastik Tipi Nasıl Olmalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Muhammed Tekeci" data-source="post: 1467413" data-attributes="member: 106939"><p>[ATTACH=full]83872[/ATTACH]</p><p>Arkadaşlar Traktörüme bu lastikden takmayı düşünüyorum çoğu kişi olmaz diyor ama bana mantıklı geliyor açıkcası hem görünüş olarak güzel olacak hemde traktör daha gösterişli duracak. birde traktör hafif olduğu için bu şekilde lastik takıp öne de 4 tane ağırlık takacağım ortalama 200 250 kg civarında ekleme yapmış olacağım sizce mantıklı mı bulunduğumuz bölge dağlık olduğu için faydası olur diye düşündüm ama herhangi eksisi ne olur sizce diğer tip lastikler çok küçük duruyor traktör daha gösterişli olur diye düşünüyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Muhammed Tekeci, post: 1467413, member: 106939"] [ATTACH type="full" alt="indir.jpg"]83872[/ATTACH] Arkadaşlar Traktörüme bu lastikden takmayı düşünüyorum çoğu kişi olmaz diyor ama bana mantıklı geliyor açıkcası hem görünüş olarak güzel olacak hemde traktör daha gösterişli duracak. birde traktör hafif olduğu için bu şekilde lastik takıp öne de 4 tane ağırlık takacağım ortalama 200 250 kg civarında ekleme yapmış olacağım sizce mantıklı mı bulunduğumuz bölge dağlık olduğu için faydası olur diye düşündüm ama herhangi eksisi ne olur sizce diğer tip lastikler çok küçük duruyor traktör daha gösterişli olur diye düşünüyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
Fİat 640 Lastik Tipi Nasıl Olmalı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt