fiat 450 ön ağırlık

Ynt: fiat 450 ön ağırlık

450 ye ön tarafa 6 tane ağırlık çok değilmi. Bizdede 450 vardı toplamda 35 kiloluk ikitane ağırlık kullanıyorduk.

Ben de 640 ' a ön ağırlık ya da tampon yaptırmayı düşünüyorum.Kırklareli veya Trakya tarafından 640 ' a ön ağırlık ya da tamponu olan varsa irtibata geçelim.Muhabbete konmak gibi olduysa özür dilerim.

Bende benim fiata ön tampon aldım 4 tanede çanta ağırlı taktım.birde tekerlerdede var.Denk gelirse iki çanta ağırlığı daha takcam çok faydası var.

bizde 2 adet var ama onlar oolmaz dediler önü aynen bu şekilde nasıl bi ağırlık kullanmam lazım en ufak bi rampada romork varken önü dikiyor

Direksiyon hidrolik olması iyi olur yoksa sıkıntı.

Ön cantların içine orjinal ağırlıklar var 35 kg lik zannedersem onlar iyi olur.

Ön tarafa 55 46 yada 65 46 yada 80 66 yada 70 56 hepsi olur 30 kg lik 4 taneden fazla takma derim .

burak450 link=topic=80430.msg954281#msg954281 date=1420556219' Alıntı:
bizde 2 adet var ama onlar oolmaz dediler önü aynen bu şekilde nasıl bi ağırlık kullanmam lazım en ufak bi rampada romork varken önü dikiyor
Bu tanpon MF 240 ile aynı ölçüdeyse her türlü MF ağırlığı uyar, olmadı tanponu aynı ölçüde kestirirsin.

sahibinden.com da konyalı bi ağı rlık satan döküm firması ilanı vardı massey traktörlere bakarken görmüştüm herçeşit vardı ağırlık tekere, öne arka tekere hanginden istersen birde kırkağaç galeri mi manisa galericilerin internet sitesinde vardı ağırlık ilanları bi bakın bence