Fendt in başına geleceği kimin aklına gelir :)

Ynt: Fendt in başına geleceği kimin aklına gelir :)

Dikkat ettinizmi, lastiklere çamur hiç sarmıyor, kumsal herhalde.

herkesin başına gelebilirde fendt ten başkasıda bu kadar ucuz kurtulamaz gibime geldi benim :)

burasi hollandA YAZILAR HOLLANDACA sonucta her gun yagmur olunca hava KURUMAYACAK HIC ONUN ICIN dev gibi traktor kullaniyorlar.. evet tarla kumsal cunki toprak yok hepsi kumsal

bizimde olacağımız bu arkadaşlar merak etmeyin her yer göl oldu :D bitane sağlam kameraman lazım artık :D

candos link=topic=47271.msg453555#msg453555 date=1318348973' Alıntı:
burasi hollandA YAZILAR HOLLANDACA sonucta her gun yagmur olunca hava KURUMAYACAK HIC ONUN ICIN dev gibi traktor kullaniyorlar.. evet tarla kumsal cunki toprak yok hepsi kumsal
ramazanpullu link=topic=47271.msg453552#msg453552 date=1318348645' Alıntı:
dikkat edersen hava kapalı ve silecek çalışıyor yağışlı bölge beklemenin anlamı yok
Tm ne bagırıyonuz :D
bilmiyorduk ögrendik :D :p

Chn_Ozce link=topic=47271.msg453560#msg453560 date=1318349230' Alıntı:
bizimde olacağımız bu arkadaşlar merak etmeyin her yer göl oldu :D bitane sağlam kameraman lazım artık :D
Bilader ben kralı alıp gelecem, hem biçer hemde çekim yaparım..:D Arkada remork olmayınca kim tutar kıralı..?

Beyler abartmayın 400+400=800 beygir motor uğraşıyor büyükte olsa yarım romörk slaj var orda okadar abartmaya gerek yok fendt filan hangi marka olsa orda aynı hikaye olur..Toprak kötü sadece...

nailyetek link=topic=47271.msg453589#msg453589 date=1318351041' Alıntı:
Bilader ben kralı alıp gelecem, hem biçer hemde çekim yaparım..:D Arkada remork olmayınca kim tutar kıralı..?
tamam nail abi tek güvencemiz sen ve kralın :D