FENDT hasımına kök söktürüyor

Ynt: FENDT hasımına kök söktürüyor

ikisinin ağırllıkları eşitmi acaba :S eşit olduğunda fend alır gibime geliyo )))

rocky link=topic=43141.msg396225#msg396225 date=1304791309' Alıntı:
ikisinin ağırllıkları eşitmi acaba :S eşit olduğunda fend alır gibime geliyo )))

Bu durumda bile epey zorluyor ama tamamen alması biraz zor gibi. :D

Çekiye yüksekten bağlanması zıplamaya sebep oluyor. Yani işin içinde hile ve reklam gayesi olduğu seziliyor

Gene de bu konulardaki en ürkütücü traktör fendt ler.

bende sandım bişey var ya o sarı makineyede taksınlar aynı ağırlığı o zaman görelim sonradan orasına burasına ağırlık tak ne o çekti yinede doğru dürüst çekememiş reklam kokusu var ortada bilmem farkettinizmi

Yusuf link=topic=43141.msg397002#msg397002 date=1304947746' Alıntı:
Çekiye yüksekten bağlanması zıplamaya sebep oluyor. Yani işin içinde hile ve reklam gayesi olduğu seziliyor
aynen öyle bu fendtler ne hikmetse hoplamıyorlar

arkadaşlar bu fendt lerin onunde piston gibi bişeyler var onun için normal motorlar gibi hoplama yaptırmıyo bunlar motorlara buda çekişmede bayagı bi fayda saglıyo jd nin bi modelindede gormustum aynı sistemi oda hoplamıyodu ama o sistem olmayanlar hopluyodu. yani sadece agırlıkla çekmiyo bu fendtler sistemleriylede çekiyo.

ben de youtube videosunda bu özellikle ilgili açıklama yaparken görmüştüm, zıplamama mekanik sistemden kaynaklanan bir şey.

Ön aks süspansiyonu olan motorlar genelde zıplamıyor.Fendt ' te ne varsa öne arkaya doldurmuş tabi çekemez adam. :)

ben videodan birşey anlamadım.sarı makina çekiyor galiba .fent te tls sistemi olduğundanmı zıplamıyorki

vale link=topic=43141.msg451677#msg451677 date=1318002223' Alıntı:
ben videodan birşey anlamadım.sarı makina çekiyor galiba .fent te tls sistemi olduğundanmı zıplamıyorki
Yok önüne arkasına 5 tondan fazla ağırlık koymuşlar ondan zıplamıyor..

valla dayı o videonun önceleri var fendt kıçını yırtıyor yine alamıyor ağırlık basıyor yine alamıyor bide fendt in koyum g.... sarışın spiker 10 numara zuha-*-s