Tarla tipi sınıfının lideri, çok atik bir traktör. Kabin kalıplı insanlar için küçük gelebilir.
Fiyat öğrenemedim 110 luk Fendt ile 110 luk Erkunt fiyatını karşılaştıracaktım
Fiyat öğrenemedim 110 luk Fendt ile 110 luk Erkunt fiyatını karşılaştıracaktım
Erkunt niye beceremiyomus fendt yaptığı işleri bence ondan fazlasını yapar erkuntu yerin dibine sokmusunuz olmaz85 yada 90 bin avro olması lazım. 110 luk Erkunt at arabası kalır bunun yanında. 211 ara iş traktörü ilaç gübre tohum ekmek için bitirim. Erkunt beceremez o işleri.
Erkunt niye beceremiyomus fendt yaptığı işleri bence ondan fazlasını yapar erkuntu yerin dibine sokmusunuz olmaz
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla arkadaşım bir zamanlar 135 likle 240likla ekin ekiyoduk biciyoduk her işimize yetiyodu dedelerimizin hic konuşmaya gerek yok erkunt çoğu çiftçinin hayali biz şimdiye kadar hiç fendt kullanmayı bırak görmedik erkunt yükselen yıldz 12yilda baya yol aldı sen fendt al kullan ama erkuntu gommeFendtte vario şanzıman, ön arka kabin süspansiyonu var. Bir kere yüksek konfor vaad ediyor. Fendt tanınmış saygın kalitesinden şüphe duyulmayacak bir marka. Vitesli bir traktör asla vario özellikli bir traktörden verimli olamaz. Hem sonra Erkunt çok çok ağır bir traktör ne ilaç atar ne gübre ne de tohum eker. Traktörün geçtiği yeri beton gibi yapar. Fendtte TMS sistemi var hıza yada güce odaklı kullanıma göre programlayabiliyorsun. Erkuntun yapacağı iş var yapamayacağı iş var ama Fendt her işi yapabilecek kapasitede. Şöyle söyleyim hıza duyarlı dozajlama yapabilen ilaç yada gübre serpme makinanız olsun. Bu tarz yüksek teknolojili makinaları maksimum verimde kullanmak istiyorsanız traktörünüzde aynı yeterlilikte olması gerekir. Siz tarlanıza ne kadar iyi bakım yaparsanız harmanda da o kadar yüzünüz güler.
Fend ile erkunt kiyaslanabiliyorsa.Fendtte vario şanzıman, ön arka kabin süspansiyonu var. Bir kere yüksek konfor vaad ediyor. Fendt tanınmış saygın kalitesinden şüphe duyulmayacak bir marka. Vitesli bir traktör asla vario özellikli bir traktörden verimli olamaz. Hem sonra Erkunt çok çok ağır bir traktör ne ilaç atar ne gübre ne de tohum eker. Traktörün geçtiği yeri beton gibi yapar. Fendtte TMS sistemi var hıza yada güce odaklı kullanıma göre programlayabiliyorsun. Erkuntun yapacağı iş var yapamayacağı iş var ama Fendt her işi yapabilecek kapasitede. Şöyle söyleyim hıza duyarlı dozajlama yapabilen ilaç yada gübre serpme makinanız olsun. Bu tarz yüksek teknolojili makinaları maksimum verimde kullanmak istiyorsanız traktörünüzde aynı yeterlilikte olması gerekir. Siz tarlanıza ne kadar iyi bakım yaparsanız harmanda da o kadar yüzünüz güler.
Fend ile erkunt kiyaslanabiliyorsa.
erkuntun başarısı demektir
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalnız ben bır alman fırmasına egıtıme gıttım adamların kalıte konturollerı okadar ıyı kı her montajı yapılan malzemeyı hemen gelıp konturol edıyorlar uygun ıse yeşıl kar degılse kırmızı kartı takıp gıdıyorlar boylece bır makına veya araba uretımden geçtığınde konturol edılmış olarak fabrıkadan cıkıyor ve boylece o (sıfır) hata ıle uretım oluyor ve adamlar dunyada bu konuda lıderler uretılen araçlarına makınalarına bakın bana hak vereceksınız arkadaşlar bızde malesef durum boyle degıl bence ulke olarak bu şablonu uygulamazsak ılerleyemeyız bu fabrıklaraın uretım mudurlerınde başlıyor arkadalar