Hayaller 207 vario tms [emoji57]
Maşallah cemal kardeşim yaz kış durmadan çalışıyorsun o günlerde gelir Allahın izniyleHayaller 207 vario tms [emoji57]
Allah razi olsun abim heves kalmadıki abi önceden hayal kurardik sezon iyi gecerse traktor yenilerim yada ekipman alırım diye şimdi lastik eskidi nasıl alırım hesabı yapıyoz Allah herkezin gönlüne göre versin inşallahMaşallah cemal kardeşim yaz kış durmadan çalışıyorsun o günlerde gelir Allahın izniyle
Al bizdende o kadar sen yine iyisin Biz borç Ödemeyi Bıraktık Geçim sıkıntısa düştük.yakında yiyecek ekmek bulamama ihtimalimizvar ben artık hayal kurmayı bıraktım hayatta kalmaya çalışıyorum
2014 yılında bursa fuarinda 180 bin tl idi 207 vario tms ozamn td65d 80 bin tl gibiydi
Tilki uzanamadığı üzüme koruk der.
120 binaya 250 hp traktör alanlar var, iş gücü az, 70 bina verilip alınmaz, demedi demeyiniz.
Abi 207 vario tms fiyatlarıni biliyonmu çok aradım bulamadımTilki uzanamadığı üzüme koruk der.
120 binaya 250 hp traktör alanlar var, iş gücü az, 70 bina verilip alınmaz, demedi demeyiniz.
Abi 207 vario tms fiyatlarıni biliyonmu çok aradım bulamadım
80 bina olsaGeçmiş yıllarda Bursa fuarında sormuştum, 65 bina demişlerdi, yakında sormadım.