önder çifçi link=topic=1136.msg9035#msg9035 date=1202853283' Alıntı:
selam 'ESKİŞEHİRLİ MUSTAFA'
ben trakyadan katılıyorum foruma çifçi bir ailenin ferdiyim babam ve dedemde çifçi idi adımdanda anlaşılacağı gibi ÖNDER ÇİFTÇİ projesinin kurucularındanım.ama uzun yıllardan beri bu işin yanında elektronikle uğraşırım.tabii en fazla tarım makinelerinin arızaları ile .lise tahsilliyim yaşım elliye dayandı sayılır.iyi bir NH iyibir LAVERDA iyibir Mc Cormıck tamircisi (elektronik konussunda eğitimli sertifikalı)sayılırım .genellikle servislerin altından kalkamadığı işler bana düşer;(bunları öğünmek için yazmıyorum)halen trakya ölgesinde KUTLUCAN ' IN satış temsilciliğini ve YETKİLİ SERVİSLİĞİNİ yapmaya çalışıyorum bir teknik arkadaşımla. FENDT traktörlerini biraz bilirim
fazla bildiğimi iddia etmem belki benden iyi bilenlerde vardır.elektronik ve klıma ana uğraşımdır diğer zamanlarımda otomotıv sektöründe hizmet veriyorum yine elektronik ve kklıma konusunda biraz araştırmayı ve gezmeyi severim .(fuarlar ve benzeri etkinlikleri.bilhassa yurdışı fuarlar )işte şimdilik böyle bir uğraşı içindeyim.saydığım markaların teknik sorumluları benim kim olduğumu anladılar bile bukadar bilgi yeter sanırım.sorarsan daha söylerim sonra