Ne için kullanılıyor o uygulamayıFeeld Bee uygulaması nasil kullanılır kullanan var mi
İlaç gübre için izli ekim navigasyon dan iyiSadece ilaç ve gübre için kullanılabilir. Daha küçük genişlikte makinelerde hassas saptayamıyor konumu. İlaç atarken denedim, hızıma yetişmiyor, ortalama 10 km ile ilaçlıyorum, uygulama geriden gelince haliyle işe yaramıyor. Ama traktöre bir gps takılırsa, anten yoluyla tablet vs ye bağlanırsa uygulama o zaman hassas olabilir belki. Telefon gps i yetmiyor galiba.
Şakalak a izli ekim sistemi mi yapsam diye düşünüyorum, tekere denk gelen kursaklara dc motor ile açma kapama yapsam, kabine bir düğme. Bu ekipman fiyatları bizi imalatçı yapacak sonunda
Kesinlikle. Hem ekin de çiğnenmemiş oluyor. En iyisi projeye başlayayımİlaç gübre için izli ekim navigasyon dan iyi
Slm uygulamayı indirdim nasil kullanacakSadece ilaç ve gübre için kullanılabilir. Daha küçük genişlikte makinelerde hassas saptayamıyor konumu. İlaç atarken denedim, hızıma yetişmiyor, ortalama 10 km ile ilaçlıyorum, uygulama geriden gelince haliyle işe yaramıyor. Ama traktöre bir gps takılırsa, anten yoluyla tablet vs ye bağlanırsa uygulama o zaman hassas olabilir belki. Telefon gps i yetmiyor galiba.
Şakalak a izli ekim sistemi mi yapsam diye düşünüyorum, tekere denk gelen kursaklara dc motor ile açma kapama yapsam, kabine bir düğme. Bu ekipman fiyatları bizi imalatçı yapacak sonunda
(Epeydir kullanmadığım için unuttuğumdan yanlış bilgiler çıkabilir)Slm uygulamayı indirdim nasil kullanacak
Bu uygulama hepsinden iyiBu uygulama hepsinden iyi
Bu uygulama google planda yokBu uygulama hepsinden iyi
app store da da yokBu uygulama google planda yok
Nasil kullanilirapp store da da yok