PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
FASON ÜRETİM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kont1979" data-source="post: 705564" data-attributes="member: 47000"><p><strong>Ynt: FASON ÜRETİM</strong></p><p></p><p>30binlik 1680m2 yer icin ic malzeme silo pano ışıklandırma vs icin tavsan 110-120 gibi bir fiyat çıkardı. </p><p>Insaat maliyeti olarak 200bin civari tutar bu sadece kumes maliyet i ruhsat izinler ev vs haric </p><p>Benim edindigim arastirmalarim sonucu bunlar yani kabaca arazin varsa 400bin tl gozden cikarcan.</p><p>Hangi ilde yapacaksın bilmiyorum ama TKDK nin sitesine girip yapmayı düşündüğün ilin teşvik kapsaminda olup olmadığını arastir devlet teşviği 40 yas altindaysan ve kirsal alanda yapmayi dusunuyosan 735bin tlye kadar cikiyor yani yüzde 65ini devlet karsiliyo bunun icin 1200 000tl yatırım yapman lzm.</p><p>Basvurmak icin arazi ile ilgili butun izinleri almis plan projeleri cizdirmis olmalisin.sadece tavukculuk degil küçük büyükbas hayvancilik icinde ayni sartlar gecerli.</p><p>Kazanc konusuna gelince 1680m2 kumesin sezonluk gideri 9-13bin arasinda degismekte bu tamamen mevsim sizin tecrubeniz isinize olan ilgi ile alakalı. </p><p>EN ONEMLISI bu isten bu yatirimdan sezonluk ne kazanirim. Kazanc çok goreceli bir kavram bu sektörde fatih beyinde dedigi gibi sadece sizin cabaniz yeterli degil civcivlerin ciktigi yumurtadan tutunda size gelen civcivlerin tavuk horoz oranina kadar hepsi etkili bu konuda.cok siddetle tavsiye edende var hic bulasma diyende.</p><p>Şimdi ben buradan fatih kardese ve bu isi yapan diger arkadaslara sunu soruyorum butun bu şartları goz onune alindiginda 30binlik kumesten net kalan ne olur olum orani % 5 sartlar ve bakimlar orta duzey</p><p>Bu isi yapipta cvp veren herkese teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kont1979, post: 705564, member: 47000"] [b]Ynt: FASON ÜRETİM[/b] 30binlik 1680m2 yer icin ic malzeme silo pano ışıklandırma vs icin tavsan 110-120 gibi bir fiyat çıkardı. Insaat maliyeti olarak 200bin civari tutar bu sadece kumes maliyet i ruhsat izinler ev vs haric Benim edindigim arastirmalarim sonucu bunlar yani kabaca arazin varsa 400bin tl gozden cikarcan. Hangi ilde yapacaksın bilmiyorum ama TKDK nin sitesine girip yapmayı düşündüğün ilin teşvik kapsaminda olup olmadığını arastir devlet teşviği 40 yas altindaysan ve kirsal alanda yapmayi dusunuyosan 735bin tlye kadar cikiyor yani yüzde 65ini devlet karsiliyo bunun icin 1200 000tl yatırım yapman lzm. Basvurmak icin arazi ile ilgili butun izinleri almis plan projeleri cizdirmis olmalisin.sadece tavukculuk degil küçük büyükbas hayvancilik icinde ayni sartlar gecerli. Kazanc konusuna gelince 1680m2 kumesin sezonluk gideri 9-13bin arasinda degismekte bu tamamen mevsim sizin tecrubeniz isinize olan ilgi ile alakalı. EN ONEMLISI bu isten bu yatirimdan sezonluk ne kazanirim. Kazanc çok goreceli bir kavram bu sektörde fatih beyinde dedigi gibi sadece sizin cabaniz yeterli degil civcivlerin ciktigi yumurtadan tutunda size gelen civcivlerin tavuk horoz oranina kadar hepsi etkili bu konuda.cok siddetle tavsiye edende var hic bulasma diyende. Şimdi ben buradan fatih kardese ve bu isi yapan diger arkadaslara sunu soruyorum butun bu şartları goz onune alindiginda 30binlik kumesten net kalan ne olur olum orani % 5 sartlar ve bakimlar orta duzey Bu isi yapipta cvp veren herkese teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
FASON ÜRETİM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt