PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
FASON ÜRETİM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rocky" data-source="post: 701204" data-attributes="member: 4710"><p><strong>Ynt: FASON ÜRETİM</strong></p><p></p><p>Öncelikle arazinizin kadastroda yolu gözükmesi lazım.Arazide kapama alanınız ilden ile değişmekte. Örneğin Balıkesirde arazinin %60 ına kadar kapayabiliyorsunuz. Bursa da ise bu oran % 40 yani onu en iyi kendi dairenizden öğrenebilirsiniz.</p><p></p><p> Suyunuz elektriğiniz olsa dahi. Onlar size yetmeyecektir. Ve ruhsatlandırılacakları için geçerli yeterlilikleri yok ise size bir faydası olmaz. Elektriğiniz sanayi elektriği olacak ona göre kendinize ait trafonuz olaacak.</p><p></p><p> Eviniz var ise projee onu gösterebilirsiniz. </p><p></p><p>350 bin ise sizin sadece kümes için yapacağınız masraf.En basidinden 10-15 bin tl arası sobası, doğalgaz imkanınız varsa onu bilemem maliyeti hakkında bilgim yok. İç ekipmanları 20 bini bulur geçer ( yemlik ve suluk sistemleri ) Bafıllar,fanlar petler derken ağzım yüzüm 20 - 25 binide onlar bulur. 19 tonluk yem silosunu 5-6 sene evel 7 bin civarı bi rakama almıştık kazan ve motorları dahil.Sadece inciği boncuğu 100 liranın kapısı. 150 Bin lira kabasını bitirir aşağı yukarı.Çatısıydı bilmem nesiydi derken o parayı gözden çıkarın. Sizin oralarda inşaat firmaları ya da şahıslar ne derece fiyat biçiyorlar bunu o belirler elbet. </p><p></p><p>Teminat meselesine gelince bunu bankalar ile görüşmeniz gerekmektedir. Önceden isteniyordu fakat şuan istenmiyor diye biliyorum.</p><p></p><p>Mimari, statik, mekanik,elektrik projeleri alında 4 farklı projelendirme olacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rocky, post: 701204, member: 4710"] [b]Ynt: FASON ÜRETİM[/b] Öncelikle arazinizin kadastroda yolu gözükmesi lazım.Arazide kapama alanınız ilden ile değişmekte. Örneğin Balıkesirde arazinin %60 ına kadar kapayabiliyorsunuz. Bursa da ise bu oran % 40 yani onu en iyi kendi dairenizden öğrenebilirsiniz. Suyunuz elektriğiniz olsa dahi. Onlar size yetmeyecektir. Ve ruhsatlandırılacakları için geçerli yeterlilikleri yok ise size bir faydası olmaz. Elektriğiniz sanayi elektriği olacak ona göre kendinize ait trafonuz olaacak. Eviniz var ise projee onu gösterebilirsiniz. 350 bin ise sizin sadece kümes için yapacağınız masraf.En basidinden 10-15 bin tl arası sobası, doğalgaz imkanınız varsa onu bilemem maliyeti hakkında bilgim yok. İç ekipmanları 20 bini bulur geçer ( yemlik ve suluk sistemleri ) Bafıllar,fanlar petler derken ağzım yüzüm 20 - 25 binide onlar bulur. 19 tonluk yem silosunu 5-6 sene evel 7 bin civarı bi rakama almıştık kazan ve motorları dahil.Sadece inciği boncuğu 100 liranın kapısı. 150 Bin lira kabasını bitirir aşağı yukarı.Çatısıydı bilmem nesiydi derken o parayı gözden çıkarın. Sizin oralarda inşaat firmaları ya da şahıslar ne derece fiyat biçiyorlar bunu o belirler elbet. Teminat meselesine gelince bunu bankalar ile görüşmeniz gerekmektedir. Önceden isteniyordu fakat şuan istenmiyor diye biliyorum. Mimari, statik, mekanik,elektrik projeleri alında 4 farklı projelendirme olacak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
FASON ÜRETİM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt