PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
faiz, kısa zamanda %10-%20 arasına çekilmeli...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Uzunyayla Rençberi" data-source="post: 1467964" data-attributes="member: 93190"><p>Eğer yönetim pandemi döneminde ve sonrasında nas mas saçmalığına girmeden faizi avrupa'ya paralel olarak yükseltseydi, bugün bu faizlerden bahsediyor olmazdık. Serumla iyileşecek hastayı yoğun bakımlık ettiler. </p><p>2020 pandemi krizi, dünya tarihinde ilk kez tüm ekonomilerin paralel şekilde daraldığı bir krizdir. Tüm ekonomi yönetimleri faiz artırarak piyasadaki likiditeyi düşürüp rezervlerini artırmayı ve enflasyonu kontrol altında tutmayı başarırken, bizimkiler bir kişinin "ben ekonomistim" lafına uyarak (mecburen) faizi daha da düşürüp enflasyon üzerindeki zaten kırılgan olan kontrollerini tamamen yitirdiler. Daha sonra da kolu kopmuş hastaya yara bandı yapıştırır gibi bunu mb dolar rezervlerini eriterek telafi etmeye çalıştılar. </p><p>Kısacası, dünya gitti mersine, biz gittik tersine. Bunun cezasını da her zamanki gibi halk çekiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Uzunyayla Rençberi, post: 1467964, member: 93190"] Eğer yönetim pandemi döneminde ve sonrasında nas mas saçmalığına girmeden faizi avrupa'ya paralel olarak yükseltseydi, bugün bu faizlerden bahsediyor olmazdık. Serumla iyileşecek hastayı yoğun bakımlık ettiler. 2020 pandemi krizi, dünya tarihinde ilk kez tüm ekonomilerin paralel şekilde daraldığı bir krizdir. Tüm ekonomi yönetimleri faiz artırarak piyasadaki likiditeyi düşürüp rezervlerini artırmayı ve enflasyonu kontrol altında tutmayı başarırken, bizimkiler bir kişinin "ben ekonomistim" lafına uyarak (mecburen) faizi daha da düşürüp enflasyon üzerindeki zaten kırılgan olan kontrollerini tamamen yitirdiler. Daha sonra da kolu kopmuş hastaya yara bandı yapıştırır gibi bunu mb dolar rezervlerini eriterek telafi etmeye çalıştılar. Kısacası, dünya gitti mersine, biz gittik tersine. Bunun cezasını da her zamanki gibi halk çekiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
faiz, kısa zamanda %10-%20 arasına çekilmeli...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt