Herkese merhabalar arkadaşlar...
2 yılı aşkın süredir zevkle oynadığım Euro Truck Simulator 2 oyununda kullandığım Scanıa tır 500 bin kmyi geçti zar zor boçla alıp satmaya kıyamadığım tırım, bunu sizlerle paylaşmak istedim videoyu biraz düşük çözünürlüklü tuttum çok yüksek mebla mb. neden olduğu için böyle çektim ilk oyun çekimim idare edin artık ayarlardan hd yapın biraz daha iyi olur...
Modifiye paketi ses modlarla oluyor erkunt dorsesini ve reterdar sesi kornayı iç rengi ben yaptım çünkü bunlar oyunu zevkli kılan şeyler, daha birçok şey yapılabilir zaman lazım... oyunu hilesiz oynayarak bu kadar uzun süre oynamayı başardım, FS 15 ve FS 13 oyunlarıda var hileli oynadık zevkli olmadığı için bıraktım bu oyunu zaten satın aldım orjinal zevkle oynayacağınız güzel bir oyun tavsiye ederim
Oyunda Erkunt ve döytz dorseleri var diğer markalarda var zaten bunu Yusuf emmim çektim ama o da artık eski döytzcü [MENTION=26155]YUSUFTUYLUOGLU[/MENTION]
Case dorsesi de casecilere gelsin [MENTION=426]coyote26[/MENTION] Emrah abiye..
Umarım beğenirsiniz aracımı diğer marka tırlarımda var modifiyeli ama bu başka VABİS aşkı
Herkese iyi seyirler.
SCANIA R620 V8...
Emeğe saygı....
[video=youtube;vIIjbHGUEU0]https://www.youtube.com/watch?v=vIIjbHGUEU0&feature=youtu.be[/video]