Fiyat olarak piyasadaki gübrelerden farkı var mıydıPancar kooperitifine eti gübre gelmiş.Bende markaya güvenemedim.Eti bakır firması üretiyormuş gübreyi..Bu markanın gübrelerini kulanan oldumu hiç..Pancar kooperifinden alacağım için sahte olma olasılığı yoktuer herhalde..
KARDEŞİM İYİ İYİ DE BAĞFAŞI BULAMIYORUZ Kİ HER YERDE...BULSAM ALICAM....İGSAŞ GELECEKMİŞ ONU BEKLİYORUM..AYRICA GÜBRETAŞA 2500 İGSAŞA 2300 TOROSA 2200 DİYOLAR...SEN OLSAN HANGİSİNİ TERCİH EDERSİN..bağfaş alın derim bu cengiz holdingin malını almayın bu milletin a... bilmem napacaz diyen adamdan herşey beklenir
[emoji848]igsaş tan bu sene 18-46 aldım içinden taş gibi şeyler çıktı gübretaş alın
yarısını igsaş yarısını gübretaş alayım bari..hem yarıştırmış olurum ...taşa razı olalım değerleri düşük çıkmaktansa............ne yapacağımızı şaşırttılar bu ne yahu hepsi aynı demekki
Hayvan gübresi atmak daha iyi olacaktır benim düşüncem.GEÇEN YIL GÜBRETAŞIN DAP IN DANDA AYNEN BÖYLE TAŞLAR ÇIKMIŞTI..İGSAŞ ALSAK TAŞ ÇIKIYOR GÜBRETAŞ ALSAK AYNISI, TOROS ALSAK BU YIL SIKINTILI...SİZ SÖYLEYİN NE YAPALIM....
ETİ GÜBREYİ DE ÇUKUROVADA DUYMADIM HİÇ...SATAN KİM NASIL TEMİN EDİLİR.OLSA BELKİ BİR KISMINA DENERDİK......Gübreleri aldım taneleri iyi kullananlar memnun.İnşallah bir sıkıntı çıkmaz..