PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Esperia cinsi hasata doğru
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gürcan Koç" data-source="post: 1196241" data-attributes="member: 74936"><p>Biz trakyada çoğu çiftçi üreyi 2ye böler hatta 3e bile bölenler var amaç azotu yavaş yavaş bitkiye yedirmek. Son gübrelemede %26lık veya %33lük nitrat uygulanır oda çoğunluk 2ye bölünür. Bizim planımız Ekimde tabanda 20kg. 2020.0 gübre/ Şubatı ilk haftası 15kg üre/Mart ortası gibi 15kg üre / Nisan sonu gibi 20kg %26lık nitrat uygulayıp daha fazla gübre atmayız.</p><p>Sizin uygulamanızda 20kg üre az bile gelebilir iklimimiz çok farklı, toprak yapızı bilmiyorum tarih olarak ta şubat15/mart20 nitrat için de nisan 30 gibi uygulama yapılabilir diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gürcan Koç, post: 1196241, member: 74936"] Biz trakyada çoğu çiftçi üreyi 2ye böler hatta 3e bile bölenler var amaç azotu yavaş yavaş bitkiye yedirmek. Son gübrelemede %26lık veya %33lük nitrat uygulanır oda çoğunluk 2ye bölünür. Bizim planımız Ekimde tabanda 20kg. 2020.0 gübre/ Şubatı ilk haftası 15kg üre/Mart ortası gibi 15kg üre / Nisan sonu gibi 20kg %26lık nitrat uygulayıp daha fazla gübre atmayız. Sizin uygulamanızda 20kg üre az bile gelebilir iklimimiz çok farklı, toprak yapızı bilmiyorum tarih olarak ta şubat15/mart20 nitrat için de nisan 30 gibi uygulama yapılabilir diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Esperia cinsi hasata doğru
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt