Semeriyle 80 i bulur ugrastigina deymez.samsunun neresindensinElimde eski zamanlardan kalma saban var hemen hemen herkez bilir traktöre uygun yaptırmak istiyorum zevkine yapılırmı kaça maal olurEkli dosyayı görüntüle 54180Ekli dosyayı görüntüle 54181Ekli dosyayı görüntüle 54182
Tebrik ederim.Çok iyi olur.Zaten bunun gibi çoklu sabanlar vardır.Elimde eski zamanlardan kalma saban var hemen hemen herkez bilir traktöre uygun yaptırmak istiyorum zevkine yapılırmı kaça maal olurEkli dosyayı görüntüle 54180Ekli dosyayı görüntüle 54181Ekli dosyayı görüntüle 54182
Hayvanla sürmicem traktöre uygun 3 askı takılırsa iş görürSemeriyle 80 i bulur ugrastigina deymez.samsunun neresindensin
Zevk içinse pulluklarındaki ASKİ sisteminin ölçüleri al ona göre malzemeni alıp kaynattır üstat. İşcilik çok gitmez malzemede ne kullanacağını bağlı.Garajda 7 tane pulluk var pulluğa ihtiyaç yok zevk için
Semeriyle 80 i bulur deyimdir, hayvan icin degil traktor icin masraf ettiginize deymeyecegi icin söyledim.Hayvanla sürmicem traktöre uygun 3 askı takılırsa iş görür