2016 yılında yapılan yenilikleri anlatan bir video...
iyi seyirler..
[video=youtube;yTAzbpuVVXY]https://www.youtube.com/watch?v=yTAzbpuVVXY[/video]
Başka markaların 2000li yılların başında koyduğu özellikleri erkunt daha yeni yapmış.Avrupadan kopyala yapıştırı cok severiz ama bunda biraz geç kalmışız.Erkuntçular buna daha iyi yorum yapabilir.Bide onlardan dinlemek lazım.
Vay Vay Helal
Başka markaların 2000li yılların başında koyduğu özellikleri erkunt daha yeni yapmış.Avrupadan kopyala yapıştırı cok severiz ama bunda biraz geç kalmışız. Erkuntçular buna daha iyi yorum yapabilir.Bide onlardan dinlemek lazım.
yaptıkmı kopya..
yapmazsak elin gavuru yapıyor
kahve köşelerinde zayi olan binlerce cevher bi kalksa.
ben bilirim neler yapılır..
e bize düşen eleştiri..
onunda hakkını veriyoruz zaten..
ben erkuntu tebrik ediyorum..
10 yıla kalmaz dünyada söz sahibi olacak diyorum..
Ben mühendis değilim kara kalem falanda bilmem a4 sayfasına traktör cizmeye falan ihtiyacım yok.Ne zaman Türk markaları çiftçiyi sömürme işini bırakırsa ozaman benden değil bütün çiftçilerden saygıyı hakeder.erkunt daha 10-15 yaşında firma.O kadar düz eleştri yapıyorsun ki birde sen yapda görelim demeden geçemiyorum eminim türk mühendislerinin yaptığı bu teknolojiyi sen kara kalemle A-4 sayfasına çizemezsin.Erkuntu sevmesende türk malı olduğu için saygı duy bari.Biraz milliyetci olalım.
Ben mühendis değilim kara kalem falanda bilmem a4 sayfasına traktör cizmeye falan ihtiyacım yok.Ne zaman Türk markaları çiftçiyi sömürme işini bırakırsa ozaman benden değil bütün çiftçilerden saygıyı hakeder.
Abi avrupayla yarışması beklenen bir marka olduğu için bunları daha önceden yapması gerekirdi.Bu kopya işi erkunt icin değilde türk markaları icin kronikleşmiş bir durum.Tümosana new hollanda erkunta bakıyorum hepsi özellik olarak birbirine yakınlar.Biri herhangi bir özellik koymasa diğerleride aynen devam ediyor özelliği koyuncada diğerini direkt taklit ediyor.Demek istediğimm bu yöndeydi.
Dediğin gibi başka marka onlar bu Erkunt.
Henüz 13 yaşına bile girmedi 2009dan beri Türkiyede 3. sırada,
Erkuntta Türkiye'de bir çok ilkleri yaptı mesela unutmamak lazım.
Dijital klima, kompresör traktörde Lüks seri vs vs birçok şeyleri sundu.
Şunu da unutma Türk çiftçisinin bu sektörde beklentilerini yükselti ve diğer markalara da ilham oldu donanım olarak piyasadaki diğer traktörler bunu Erkunt traktöre borçlu, yoksa nerde donanımlı traktör...
Kim kime kopya yapıyor bilmem artık.
40 yıldır burada üretim yapıpta sadece renk değişikliği yapanda var.
guzel gelısmeler aslında
-daha fazla ve daha sık teste ıhtıyacı var turk uretıcılerın ( satıs sonrası sıkıntılar yıldırıyo bazen , görüyoruz duyuyoruz )
-rengını degıstırıp satılan markalarda eskı saglamlıklarını kaybetmıs durumda
bı erkunt sahıbı olursam fena fanatık hatta holıgan olasım var
Çiftçiler neye ilgi gösterirse o özelik gelir şunda şu var iyi giidyor bizde koyalım.Abi avrupayla yarışması beklenen bir marka olduğu için bunları daha önceden yapması gerekirdi.Bu kopya işi erkunt icin değilde türk markaları icin kronikleşmiş bir durum.Tümosana new hollanda erkunta bakıyorum hepsi özellik olarak birbirine yakınlar.Biri herhangi bir özellik koymasa diğerleride aynen devam ediyor özelliği koyuncada diğerini direkt taklit ediyor.Demek istediğimm bu yöndeydi.
En büyük beklentimiz olan power shuttle, elektronik kademe ve kabin süspansiyonu büyük ölçüde çözülmüş. Eğer Erkunt fiyatlarda da köklü değişiklik yapmazsa çok satar, eğer yaparsa ikinci el 5400 serisi büyük alternetif.
Bu arada fiyatlar bellimi acaba ? istihbaratı olan var mı ??
guzel gelısmeler aslında
-daha fazla ve daha sık teste ıhtıyacı var turk uretıcılerın ( satıs sonrası sıkıntılar yıldırıyo bazen , görüyoruz duyuyoruz )
Abi sezarın hakkı sezara, yenilik getiriyor diğerleri gibi kaportayı boyayıp devam etmiyor takdir ediyorum o konuda
Lakin; benim içim erkunta yerli demeye el vermiyo, motor ithal şanzıman ithal e bi traktörde en önemli 2 şey bunlar değil mi??
yerli olması için bizdeki kanı herşeyi yerli olsun .erkunt motor bloğu yapıyor konyalı firma piston yapıyor Eskişehirli firma hidrolik hortumu yapıyor elin oğlu bunları topluyor markasını vuruyor .o motora Avrupa motor diyoruz hic kimse sormuyor bunun buloğu turk krank mili turk diye.ama biz yapınca neresi yerli kardeşim diyoruz .erkunt markası tescilli bir markamıdır evet gerisi hikaye.
hayırlı olsun. gelişim her zaman iyidir. benim gözümde erkuntun tek sorunu yüksek fiyat politikası.diğer türlü powershift, kabin amörtisörü ve hostes koltuğu geldiğine göre istenecek pek ekstra bir şey kalmadı. maksimum 110 beygirlik bir traktör için özellikler yeterli. yine de belki zamanla 16x16 değilde 40x40 veya 60x60 vites seçeneği de eklenir belki. olur mu olur
guzel gelısmeler aslında
BoşuNa heveslendik olmadı, ya ileri yada geri, dönüşü olmayan işler hep korkutur beni.