Erkunt Test
E enter 25.10.2009 #4 Ynt: Erkunt Test paylaşım için teşekkürler emre abi hakkaten süper traktör biz zat kendim test ettim arkada 4lü 14 var tınlamıyor bile içeride ses girmiyor yapanın , tasarlayanın eline koluna sağlık bence türk çiftçisine yakışır diye düşünüyorum
Ynt: Erkunt Test paylaşım için teşekkürler emre abi hakkaten süper traktör biz zat kendim test ettim arkada 4lü 14 var tınlamıyor bile içeride ses girmiyor yapanın , tasarlayanın eline koluna sağlık bence türk çiftçisine yakışır diye düşünüyorum
ranger 25.10.2009 #5 Ynt: Erkunt Test Güzel makina galeride inceledim eskilerine göre baya değişiklik var Erkuntun başarılarının devamını diliyorum.
Ynt: Erkunt Test Güzel makina galeride inceledim eskilerine göre baya değişiklik var Erkuntun başarılarının devamını diliyorum.
baglan33 25.10.2009 #6 Ynt: Erkunt Test eline sağlık güzel paylaşım erkunt alamak lazım biraz piyasa düzgün olsada sıfır traktör alsak. enson 95 yılında sıfıra binmiştik.
Ynt: Erkunt Test eline sağlık güzel paylaşım erkunt alamak lazım biraz piyasa düzgün olsada sıfır traktör alsak. enson 95 yılında sıfıra binmiştik.
S selcuktnt 26.10.2009 #7 Ynt: Erkunt Test kamera işi güzel olmuş bak bizim tla ya yaptım bende orjinal tabi daha güzel olur teşekkürler
Ynt: Erkunt Test kamera işi güzel olmuş bak bizim tla ya yaptım bende orjinal tabi daha güzel olur teşekkürler