Yıllık yaklaşık 200 220 Dekar yer işliyoruz 5 li 14 Pulluğumuz var sizce tavsiye edermisiniz ?
hayırlı olsun toprağınız çokmu sert
biz yaklasık 450 dönüm işliyoruz 65 bg cok rahat yetiyor
110 luk şanzıman az arıza açar diğer yerlilere göre ama hantal ve yakıt biraz fazla
Bilmiyorum biz 80.4 kullanıyoruz servisteki usta ve balyada kullanan bi adam ki o da önce 80 lik kullanmış böyle diyor .bir de çorumlu biçerci vardı 2012 den beri kullanıyoruz bi sıkıntısı yok dedi.klima deyince aynen sıkıntı büyük.Bazılarıda Tam tersini diyor hantal değil yakıtı kokluyo ama şanzıman ve klima sıkıntısı var diyor . Bizim Türk çiftçilerine traktör beğendiremiyoruz her traktörün bi arızası var bakalım ç
Bilmiyorum biz 80.4 kullanıyoruz servisteki usta ve balyada kullanan bi adam ki o da önce 80 lik kullanmış böyle diyor .bir de çorumlu biçerci vardı 2012 den beri kullanıyoruz bi sıkıntısı yok dedi.klima deyince aynen sıkıntı büyük.
Şanzıman ne sıkıntı vermiş ki? Senkromenç h,l geçişleri falan mı
Yeni zf lerin hepsinde bu buçuk sorunu var yağlı balata gibi bişey adam yeni tip 90lığı 2 defa böldürmüş.
Vites kolunu dişlilere bağlayan demirden kastınız ne bilmiyorum ama zf de vites kolu kırılıyor.