2014 Model kabinli 70e+ kullanıyorum 68 bg 3 silindir güzel traktör Ben ara işleri için kullanıyorum gübre ilaç ara çapası havalı mibzer ile Mısır ekimlerinde Yakıt gerçekten ideal ne kadar bi arazi işleyeceksiniz tek traktör olarak kullanacaksanız büyük küçük her işin üstesinden gelir ama 3 silindir zorlandığı yerler oluyor ben size 80.4ü öneririm 4 piston 75 beygir oda ideal traktör yakıtı az
200 dekar 240 la 6056 var tamburda 240 fln kulancaz çifte yükte erkunt kulancaz 70 e+ mi 75e+ mi ikisinin arasinda kaldim2014 Model kabinli 70e+ kullanıyorum 68 bg 3 silindir güzel traktör Ben ara işleri için kullanıyorum gübre ilaç ara çapası havalı mibzer ile Mısır ekimlerinde Yakıt gerçekten ideal ne kadar bi arazi işleyeceksiniz tek traktör olarak kullanacaksanız büyük küçük her işin üstesinden gelir ama 3 silindir zorlandığı yerler oluyor ben size 80.4ü öneririm 4 piston 75 beygir oda ideal traktör yakıtı az
75e+ 4 silindir yakit cok olur diye dusunuyorum2014 Model kabinli 70e+ kullanıyorum 68 bg 3 silindir güzel traktör Ben ara işleri için kullanıyorum gübre ilaç ara çapası havalı mibzer ile Mısır ekimlerinde Yakıt gerçekten ideal ne kadar bi arazi işleyeceksiniz tek traktör olarak kullanacaksanız büyük küçük her işin üstesinden gelir ama 3 silindir zorlandığı yerler oluyor ben size 80.4ü öneririm 4 piston 75 beygir oda ideal traktör yakıtı az
70 e+ ta 160 bin istiyolar yer afyon fiyat nasil sizce
Vala gormedim abi tarla alcaktik vereseli oldugu icin yatti tarla isi bnde motor alayim dedim bizimkiler kucuk geliyoYılbaşına kadar Erkunt ,sitesine kocaman resim koydu kampanya yaptı , 188 bin kiralık 92 HP Kıymet lüks ü 160 bin liraya verdi, yılbaşında da zam yaptı 193 bin liraya çıkardı. Yani siz şimdi 15 gün içinde Kıymet lüks alacağınız aynı paraya 70e+ mı alacaksınız?Şaka gibi.
Bnde ikisinin arasinda kaldim çekis bakimindan75e+ 4 silindir yakit cok olur diye dusunuyorum
75 bg 4 silindir çokta olmaz bence yeri geliyor 70nin daraldığı işler oluyor(3silindir) daralınca yakıta yükleniyor 75 4 piston rahat gider zaten elinizde küçük traktör varmış bence 75lik 4 silindir alın tarla işlerinde rahat kullanın benimde işimi görüyor ama benim bile niyetim varda 4 silindir 75 beygire fiyatlar malum geri duruyorum75e+ 4 silindir yakit cok olur diye dusunuyorum
Sultan dağında Fiat 640 a bindik, kimyon yeri sürdük.Bende ikisinin arasında kaldım çekiş bakımından
O Kadar olmaz da %8 KDV + bayi karı, nereden baksan 25 000 TL masraf var.Peş para varsa 2.el alın
160 a aldığınız traktör seneye bu zaman 100-110 lira durduk yerde 50 lira zarar 2.el de zarar etmezsiniz