Rica ederim dostum erken ekilen tohumda 1 2 yaprak döneminde sıcak havadan dolayı sinek böcek vs yapıyor diyor video da sinekler in yumurta larini gösteriyor verime %50 zararı varmış desis 100ek ilaç öneriyorlarPaylaşım için çok teşekkür ederim dostum. Video da anlatılanlar hakkında biraz bilgi verir misin?
Sinan ektinmi buğdayları yağmur gösteriyor bu haftaRica ederim dostum erken ekilen tohumda 1 2 yaprak döneminde sıcak havadan dolayı sinek böcek vs yapıyor diyor video da sinekler in yumurta larini gösteriyor verime %50 zararı varmış desis 100ek ilaç öneriyorlar
Ekmedim yağmur un yağmasını bekliyorum hayırlısı ile yağsın 16 Kasım a kadar açık gösteriyor havayı kısmetse ekerim o zamana kadar ben geçen yıl da 6 10 kasım arası ektim sonuç güzel olduSinan ektinmi buğdayları yağmur gösteriyor bu hafta
Yağmurlar çökerse zorlanırsın yarın itibari ile başlıyor bu hafta yağmurlu trakyanın havası belli olmuyor ekim sonunda kılın bastırdığıda olduEkmedim yağmur un yağmasını bekliyorum hayırlısı ile yağsın 16 Kasım a kadar açık gösteriyor havayı kısmetse ekerim o zamana kadar ben geçen yıl da 6 10 kasım arası ektim sonuç güzel oldu
Ne diyelim nasip kısmet şuan için fazla yağış göstermiyorYağmurlar çökerse zorlanırsın yarın itibari ile başlıyor bu hafta yağmurlu trakyanın havası belli olmuyor ekim sonunda kılın bastırdığıda oldu
Buğday iki yaprak olup çatallandığında hava sıcaklıkları yüksek ise, bir çeşit sinek bu çatalın arasına yumurtalarını bırakıyor ve sonrasında oluşan lavra da buğdayın köküne kadar inerek buğdayın kurumasına kadar ilerleyen sonuçlara gidebiliyor. Tamamen hava şartları ile ilgili bir durum. Buğdayın çatallandığı dönemde havalar yeterince soğuk olup bu sinekler gelemezler ise sorun olmaz. Erken ekimlerde sinek riski daha yüksek olabileceği tartışılmaz bir gerçek. Lakin, Kasım ayının ortasında ekilen bir buğday dahi olsa, eğer hava sıcaklıkları yüksek seyrediyorsa aralık ayı da olmuş olsa, aynı zararın gerçekleşme riski yine var.Rica ederim dostum erken ekilen tohumda 1 2 yaprak döneminde sıcak havadan dolayı sinek böcek vs yapıyor diyor video da sinekler in yumurta larini gösteriyor verime %50 zararı varmış desis 100ek ilaç öneriyorlar
Olur hüseyin.Havalar sıcak erken ekmeyin.Arpada da oluyor mu aynı sorun
Ben bu sene togumlarimi gaucho ile ilacladim sineğe faydasi var dedilerRica ederim dostum erken ekilen tohumda 1 2 yaprak döneminde sıcak havadan dolayı sinek böcek vs yapıyor diyor video da sinekler in yumurta larini gösteriyor verime %50 zararı varmış desis 100ek ilaç öneriyorlar
Söylenenlere göre verimde çok fark yapıyormuş İnşallah iyi sonuçlar alırızBen bu sene togumlarimi gaucho ile ilacladim sineğe faydasi var dediler