PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
enter 654 s
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="futuuu" data-source="post: 1310282" data-attributes="member: 54852"><p>Merhaba abiler. Sizlere bir şey danışmak isterim. benim enterin bakım zamanı yaklaşıyor. Yaklaşıyor dediğim şubat sonunda falan el atacağım ama şimdiden araştırmaya başladım. Birincisi aldığımda çok hafif olan beyaz duman atma (motor soğukken) biraz daha belirgin hale getirdi kendini. Buradan da anlıyoruz ki üst kapak contası ben gidiyorum diyor. Bunun dışında benim asıl kafamı kurcalayan motorun yağ tahliyesinden attığı yağ. Düşünüyorum ama hiç bir geçerli sebep bulamıyorum. Sekman kırdı desem motorun zor çalışması lazım ama daha ilk turda alıyor. Güçte düşme yok (çok az var). Neden atıyor bu yağı? Bilgisi ya da fikri olan özellikle 654 kullanıcısı arkadaşlardan yorum yapmalarını istiyorum.</p><p></p><p>Konu dışından inceleyen arkadaşlar için motorum enter 654 s yurt dışı montaj olanlardan (McCormick)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="futuuu, post: 1310282, member: 54852"] Merhaba abiler. Sizlere bir şey danışmak isterim. benim enterin bakım zamanı yaklaşıyor. Yaklaşıyor dediğim şubat sonunda falan el atacağım ama şimdiden araştırmaya başladım. Birincisi aldığımda çok hafif olan beyaz duman atma (motor soğukken) biraz daha belirgin hale getirdi kendini. Buradan da anlıyoruz ki üst kapak contası ben gidiyorum diyor. Bunun dışında benim asıl kafamı kurcalayan motorun yağ tahliyesinden attığı yağ. Düşünüyorum ama hiç bir geçerli sebep bulamıyorum. Sekman kırdı desem motorun zor çalışması lazım ama daha ilk turda alıyor. Güçte düşme yok (çok az var). Neden atıyor bu yağı? Bilgisi ya da fikri olan özellikle 654 kullanıcısı arkadaşlardan yorum yapmalarını istiyorum. Konu dışından inceleyen arkadaşlar için motorum enter 654 s yurt dışı montaj olanlardan (McCormick) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
enter 654 s
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt