PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
enter 654 s
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="futuuu" data-source="post: 1300596" data-attributes="member: 54852"><p>Geçen sene başında aldım, iki yıldır eşek gibi kullanıyorum. Tam bir gariban dostu. Öküz gibi güçlü, 64 hp, tam dizel. Millet 444 kullanıp 654 hakkında yorum yapmış. 444 ve 654 bambaşka traktörler. 444 zaten piyasadaki en belalı traktör. Onun yerine fiat 640 bak diyen olmuş ona da çok güldüm. Şu tarih itibariyle 8-9 bin tl arasında cillop gibi bir 654 alabilirsiniz. 640 için 22-23 bin lirayı gözden çıkarmalısınız. Bu arada ikisinin gücü ve yaptığı iş tamamen aynı. Ucuz fiyatlı ve ağır iş görecek motor arayanlar için biçilmiş kaftan 654. Çok ama çok memnunum. Bir ara değiştirmeyi de düşündüm ama seneye komple bakım yapıp kullanmaya devam edeceğim. Yapacağım bakım masrafını motorun fiyatına eklesem alabileceğim hiç adam gibi motor yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="futuuu, post: 1300596, member: 54852"] Geçen sene başında aldım, iki yıldır eşek gibi kullanıyorum. Tam bir gariban dostu. Öküz gibi güçlü, 64 hp, tam dizel. Millet 444 kullanıp 654 hakkında yorum yapmış. 444 ve 654 bambaşka traktörler. 444 zaten piyasadaki en belalı traktör. Onun yerine fiat 640 bak diyen olmuş ona da çok güldüm. Şu tarih itibariyle 8-9 bin tl arasında cillop gibi bir 654 alabilirsiniz. 640 için 22-23 bin lirayı gözden çıkarmalısınız. Bu arada ikisinin gücü ve yaptığı iş tamamen aynı. Ucuz fiyatlı ve ağır iş görecek motor arayanlar için biçilmiş kaftan 654. Çok ama çok memnunum. Bir ara değiştirmeyi de düşündüm ama seneye komple bakım yapıp kullanmaya devam edeceğim. Yapacağım bakım masrafını motorun fiyatına eklesem alabileceğim hiç adam gibi motor yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
enter 654 s
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt