PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1451423" data-attributes="member: 6672"><p>Busene aksilikler üzerimizde</p><p>Baştan hqvaların yağişlı olması nedeni ile normalde 15 nisanda başladımız balya sezonu</p><p>Haziran 15 de anca başladı ilk 2 bicim yonca yapılamadı</p><p>Haliyle bütün otlar aynı zamana denk geldi</p><p>Herneyse dün son tarlada makina arıza yaptı</p><p>Ne yaptimsa beceremedim sıcak biyandan </p><p>Derken hava bozdu yqn köyden tanıdık balyacı çağırıp kalan işi yaptık</p><p>Daha köye gelmeden babam aradı mf240 bişeler oldu dedi</p><p>Kapak conta yakmiş eksozdan su atıyor</p><p>Zorlayınca boğaz keçe patlamış yağ akıyor</p><p>Şimdi 4 5 usta aradık 15 günden önce getirme dükkanlar çakılı diyor 2 dükkana gittik 15 er tane traktor var</p><p>Balya ustası 3 4 güne gelemem diyor</p><p>Buğdayı yalvar yakar 5200 e verdik onuda balyaları alacak yoksa buğdayıda almaya niyet yoktu nasıl bi sezon geçirdik ben anlamadım biran önce bitsede bu işi burda bıraksak milyonluk makine ekipmanla kuruş topluycaz diye uğrasıyorz </p><p>18 tl den mazot alıp sezona başladık daha para almadan 26 oldu şimdi 13 tl den bağladık kazañc 3 4 tl eridi daha para almadan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1451423, member: 6672"] Busene aksilikler üzerimizde Baştan hqvaların yağişlı olması nedeni ile normalde 15 nisanda başladımız balya sezonu Haziran 15 de anca başladı ilk 2 bicim yonca yapılamadı Haliyle bütün otlar aynı zamana denk geldi Herneyse dün son tarlada makina arıza yaptı Ne yaptimsa beceremedim sıcak biyandan Derken hava bozdu yqn köyden tanıdık balyacı çağırıp kalan işi yaptık Daha köye gelmeden babam aradı mf240 bişeler oldu dedi Kapak conta yakmiş eksozdan su atıyor Zorlayınca boğaz keçe patlamış yağ akıyor Şimdi 4 5 usta aradık 15 günden önce getirme dükkanlar çakılı diyor 2 dükkana gittik 15 er tane traktor var Balya ustası 3 4 güne gelemem diyor Buğdayı yalvar yakar 5200 e verdik onuda balyaları alacak yoksa buğdayıda almaya niyet yoktu nasıl bi sezon geçirdik ben anlamadım biran önce bitsede bu işi burda bıraksak milyonluk makine ekipmanla kuruş topluycaz diye uğrasıyorz 18 tl den mazot alıp sezona başladık daha para almadan 26 oldu şimdi 13 tl den bağladık kazañc 3 4 tl eridi daha para almadan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt