PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1411145" data-attributes="member: 6672"><p>Bugün birkez daha severek sürdürdüğüm çiftçilik ve balya hayatımdan bi anda soğudum ve bırakma kararı aldım</p><p>Bu formda yaklaşik 13 yılım gecti bi cogunuz taniyorsunuz uzun zamandir traktor arayış icersindeydik ve dün aksam ilana bitane traktor düştü ve hemen iletisim kurup ortalama bi fiyata anlaştık gibiydi ve traktor adapazarı sanayide bi esnaftaydı </p><p>Neyse gittik gordük traktor 2014 td75d blm en ful modeli 1300 saat bundan temiz ve bakimlı traktor piyasada neredeyse hic yoktur fiyatıda 205 bin tl ortalama bi fiyatin altında neyse ortalama 140 bin tl nakitle arayışa başladıgim traktoru 110 bin tl gibi rakama buldum babam o traktora okadar para verilirmi hem eski alıyon bi dünya para veriyorsun falan filan derken vazgectik gecen yilda aynisi oldu 2015 td90d blm modeli icin 70 bin üste rakama anlastikti onuda engel oldu para hergun deger kaybediyor bugun almadigim bi urün ertesi sene 2 kati rakama ulasiyor oyuzden artık istemeyerekte olsa iyice sogudum bu buyuklerede karsi gelip saygisizlik yapmak istemiyorum artik farkli sektorde hayatima devam etmeyi düsünüyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1411145, member: 6672"] Bugün birkez daha severek sürdürdüğüm çiftçilik ve balya hayatımdan bi anda soğudum ve bırakma kararı aldım Bu formda yaklaşik 13 yılım gecti bi cogunuz taniyorsunuz uzun zamandir traktor arayış icersindeydik ve dün aksam ilana bitane traktor düştü ve hemen iletisim kurup ortalama bi fiyata anlaştık gibiydi ve traktor adapazarı sanayide bi esnaftaydı Neyse gittik gordük traktor 2014 td75d blm en ful modeli 1300 saat bundan temiz ve bakimlı traktor piyasada neredeyse hic yoktur fiyatıda 205 bin tl ortalama bi fiyatin altında neyse ortalama 140 bin tl nakitle arayışa başladıgim traktoru 110 bin tl gibi rakama buldum babam o traktora okadar para verilirmi hem eski alıyon bi dünya para veriyorsun falan filan derken vazgectik gecen yilda aynisi oldu 2015 td90d blm modeli icin 70 bin üste rakama anlastikti onuda engel oldu para hergun deger kaybediyor bugun almadigim bi urün ertesi sene 2 kati rakama ulasiyor oyuzden artık istemeyerekte olsa iyice sogudum bu buyuklerede karsi gelip saygisizlik yapmak istemiyorum artik farkli sektorde hayatima devam etmeyi düsünüyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt