PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rifkiseker" data-source="post: 1334193" data-attributes="member: 58826"><p>Baba evindeki anilar yaşanmışlar insanın gözüne film şeridi gibi geliyor,</p><p>kardeşim.</p><p></p><p>Babamla bende 1967 böyle bir kerpiç ev yaptık Babam rahmetli olalı 36 yıl oldu mekanı cennet olsun 59 yaşında,idi.</p><p> O baba evini ben kullanıyorum şu anda ,nasil kalabalıktı o evde 7 kardeş birde ben evlendim oldu 10,</p><p>sonra 15 torun geldi sonra torunlar evlendi oların çocukları toplam 41 ,kişilig geniş aile ne mutluyduk,</p><p>Geçen yıl talan vurdu ANEMİ kaybettik 93 yaşında mekanı cennet olsun </p><p>Acı olan 29 gün önce hemşire torunu kaybettik 48 yaşındaidi nur içinde uyusun içimiz,yaktı giti,</p><p>sizleride üzdüm acım hafiflesin dieye paylaştim</p><p>sizlere selam olsun ,sağlıklı ömürler dilerim..[ATTACH=full]48110[/ATTACH][ATTACH=full]48110[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rifkiseker, post: 1334193, member: 58826"] Baba evindeki anilar yaşanmışlar insanın gözüne film şeridi gibi geliyor, kardeşim. Babamla bende 1967 böyle bir kerpiç ev yaptık Babam rahmetli olalı 36 yıl oldu mekanı cennet olsun 59 yaşında,idi. O baba evini ben kullanıyorum şu anda ,nasil kalabalıktı o evde 7 kardeş birde ben evlendim oldu 10, sonra 15 torun geldi sonra torunlar evlendi oların çocukları toplam 41 ,kişilig geniş aile ne mutluyduk, Geçen yıl talan vurdu ANEMİ kaybettik 93 yaşında mekanı cennet olsun Acı olan 29 gün önce hemşire torunu kaybettik 48 yaşındaidi nur içinde uyusun içimiz,yaktı giti, sizleride üzdüm acım hafiflesin dieye paylaştim sizlere selam olsun ,sağlıklı ömürler dilerim..[ATTACH type="full"]48110[/ATTACH][ATTACH type="full"]48110[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt