PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1308918" data-attributes="member: 6672"><p>4 sene önce babama yapı kredi bankasından word gold kredi karti gelmiş biz karti hic acmadik bikac ay sonra kart ücreti falan geldi 100 tl civari babamla beraber gittik ödedik sonra kartıda şubeye teslim ettik ordaki memur acti zarfi kırıp attı sonra hesap ozetleri devam etti budefada 100 tl fazla ödeme var parayı şube elden vermiyir k.k hesabinda olduğu icin biz 4 yil boyunca parayı almadık ama her ay hesap özeti gönderdiler en son bu ay gelen faturada yilbasından sonra kart ve hesap işletim 400 tl civar olacak diye yazıyordu ben müşteri hizmetini aradım ama bi turlu bağlanmadı bağlanmak icin kart şifresi istiyor sonra uğraşırken bağlandı durumu anlattım ben kartta parada istemiyom yeterki kapatın tamam kapattık dedi sonra bizim şubeden aradılar bugun 100 tl hesaptaki parayı almamız lazimmış babamla gidip aldık bu k.kartı ne bela kartmış arkadaş olmayan kart içın düştümüz duruma bak bide olsa ne olurdu acaba</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1308918, member: 6672"] 4 sene önce babama yapı kredi bankasından word gold kredi karti gelmiş biz karti hic acmadik bikac ay sonra kart ücreti falan geldi 100 tl civari babamla beraber gittik ödedik sonra kartıda şubeye teslim ettik ordaki memur acti zarfi kırıp attı sonra hesap ozetleri devam etti budefada 100 tl fazla ödeme var parayı şube elden vermiyir k.k hesabinda olduğu icin biz 4 yil boyunca parayı almadık ama her ay hesap özeti gönderdiler en son bu ay gelen faturada yilbasından sonra kart ve hesap işletim 400 tl civar olacak diye yazıyordu ben müşteri hizmetini aradım ama bi turlu bağlanmadı bağlanmak icin kart şifresi istiyor sonra uğraşırken bağlandı durumu anlattım ben kartta parada istemiyom yeterki kapatın tamam kapattık dedi sonra bizim şubeden aradılar bugun 100 tl hesaptaki parayı almamız lazimmış babamla gidip aldık bu k.kartı ne bela kartmış arkadaş olmayan kart içın düştümüz duruma bak bide olsa ne olurdu acaba [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt