PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
En Ucuz Bitki Besleme: Yaprak Gübreleri & Genel Tarifler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet-42" data-source="post: 1446803" data-attributes="member: 74007"><p>Yerli firmalarımızda kendilerini geliştirdi artık.Farklı formülasyonlarla güzel netice alınabiliyor.Biz bu ürünlerden satıyoruz.Mesela sıvı azotumuz olan rio 16 azot+magnezyum+aktivatörlerden oluşan bir ürün.Hümik asidimiz olan full x route hem topraktan hem yapraktan güzel netice veriyor.Özellikle erken dönemde sulama yapılan arazilere tavsiye ediyorum.Beraberinde verilen map gibi ürünlerin etkinliğini artıran uygun fiyatlı bir üründür.Potasyum oranıda rakiplerine göre yüksek fülvik asit temelli bir üründür.</p><p>Sıvı potasyumumuz ise organik asitler ve aktivatörler ile donatılmış bir ürün.Özellikle dane dolum döneminde tavsiye ediyorum.</p><p>Zecca isimli sıvı çinkomuzda organik asit şelatlı ve aktivatörler ile zenginleştirilmiş bir ürünümüz.Gayet makul maliyetleri var.Örnek olarak hububatta zecca+Rio 16 kullanımının dekar maliyeti 16-17 tl seviylerinde.Yani 2kg buğday parası olarak bakabiliriz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet-42, post: 1446803, member: 74007"] Yerli firmalarımızda kendilerini geliştirdi artık.Farklı formülasyonlarla güzel netice alınabiliyor.Biz bu ürünlerden satıyoruz.Mesela sıvı azotumuz olan rio 16 azot+magnezyum+aktivatörlerden oluşan bir ürün.Hümik asidimiz olan full x route hem topraktan hem yapraktan güzel netice veriyor.Özellikle erken dönemde sulama yapılan arazilere tavsiye ediyorum.Beraberinde verilen map gibi ürünlerin etkinliğini artıran uygun fiyatlı bir üründür.Potasyum oranıda rakiplerine göre yüksek fülvik asit temelli bir üründür. Sıvı potasyumumuz ise organik asitler ve aktivatörler ile donatılmış bir ürün.Özellikle dane dolum döneminde tavsiye ediyorum. Zecca isimli sıvı çinkomuzda organik asit şelatlı ve aktivatörler ile zenginleştirilmiş bir ürünümüz.Gayet makul maliyetleri var.Örnek olarak hububatta zecca+Rio 16 kullanımının dekar maliyeti 16-17 tl seviylerinde.Yani 2kg buğday parası olarak bakabiliriz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
En Ucuz Bitki Besleme: Yaprak Gübreleri & Genel Tarifler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt