PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
En Ucuz Bitki Besleme: Yaprak Gübreleri & Genel Tarifler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="myk58" data-source="post: 1043856" data-attributes="member: 51931"><p>Kardeş ben sivas da yulaf ureticisiyim. Biz burda yulafi nisan 15 inde eker mayis 15inde üst gübre si veririz. Ağustos 10-15 gibi de biçeriz. Bu sene çok yağmur yağdığı için 50 dekar tarlama halen gübre atamadım. Tarlaya giremediğim için.maalesef yulaflar da 12,15 cm oldu ancak açık yeşil renk aldı nerdeyse sarıya dönecek.şimdi tarlaya girecek duruma geldi ancak bu kezde hükümet nitratlı gübreyi yasakladı.burda bu zamandan sonra yağmurda yağmaz daha. Bizimde sulamak gibi bir durumumuz yok.çiğ düşer.nasıl azot verecez bu mahsule. Şaşırdık kaldık. Amonyum sülfat versem dekara 25 kg nasıl olur. Veya sıvı gübre tavsiye edermisiniz. Bize yardımcı olacak fikire ihtiyacımız var ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="myk58, post: 1043856, member: 51931"] Kardeş ben sivas da yulaf ureticisiyim. Biz burda yulafi nisan 15 inde eker mayis 15inde üst gübre si veririz. Ağustos 10-15 gibi de biçeriz. Bu sene çok yağmur yağdığı için 50 dekar tarlama halen gübre atamadım. Tarlaya giremediğim için.maalesef yulaflar da 12,15 cm oldu ancak açık yeşil renk aldı nerdeyse sarıya dönecek.şimdi tarlaya girecek duruma geldi ancak bu kezde hükümet nitratlı gübreyi yasakladı.burda bu zamandan sonra yağmurda yağmaz daha. Bizimde sulamak gibi bir durumumuz yok.çiğ düşer.nasıl azot verecez bu mahsule. Şaşırdık kaldık. Amonyum sülfat versem dekara 25 kg nasıl olur. Veya sıvı gübre tavsiye edermisiniz. Bize yardımcı olacak fikire ihtiyacımız var ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
En Ucuz Bitki Besleme: Yaprak Gübreleri & Genel Tarifler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt