Hadi Temizleri Görelim Ben İddalıyım Ayakkabısız Kullanıyorum [emoji2]
Yıkanmış halı olduğunu kim söyledi ? her zaman böyle tarladan gelmiş hali zaten [emoji6] [emoji109]Yıkanmış hali degil tarladan gelmis hali önemli zira temizledikten sonra hepsi aynı[emoji6]
Tümosan içine toz almiyor mu [emoji32] ben şokYıkanmış halı olduğunu kim söyledi ? her zaman böyle tarladan gelmiş hali zaten [emoji6] [emoji109]
Kapıyı Kapattırsan AlmazTümosan içine toz almiyor mu [emoji32] ben şok
Yıkanmış halı olduğunu kim söyledi ? her zaman böyle tarladan gelmiş hali zaten [emoji6] [emoji109]
Gerçekten Çok Titizim Yalan Söylemiyorum En Fazla Aşşağı indiğimde göstergeye biraz toz geliyor onuda bezle siliyorum ah bide kompresör olsaYok artık...! Tarladan gelmiş hali buysa söylenecek söz yok. Çünkü acantalardaki traktörler bile tozlu oluyor..
Bende kendimi titiz sanırdım
Gerçekten Çok Titizim Yalan Söylemiyorum En Fazla Aşşağı indiğimde göstergeye biraz toz geliyor onuda bezle siliyorum ah bide kompresör olsa
Yaş Önemli Değil Hep ÖyleyimKaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 20 li yaşlarımda traktörü yıkayıp parlatırdım. Hatta tekerleri bile...
Sonra dolaşmaya çıkardım, yol çamur ise dönüp başka yerden geçerdim.
Kabinin İçine Poşete KoyuyorumAyakkabısız kullanıyorsunda traktöre binmeden ayakkabıyı nereye koyuyorsun kamyonlardaki gibi basamak kapının içindede kalmıyor.
Sen bide benim arabayı gör en fazla toz olmayan yerde arka cam ve kapılardan birini açarım gerisi tehlikesizinki temizlikten de öteye geçmiş. vites topuzuna kılıf nedir yahu?
ben, yaz kış fark etmez çok yağmur yağmadığı müddetçe kabinin açılan tüm kapısını camını açarak çalışırım. yoksa boğulacak gibi oluyorum. o sebeple toza çamura aşinayım.
rotavatör çektikten sonraki fotomu atayım. kabinin halini siz düşünün artık
tozdan adam