Hocam Steyr de CNH ye katıldı ya Steyr profi plus 'ın Emsali case new holland 'tan farkı nedirFiat Agri ,
Ankete oy kullanmadık,
Yılın traktörü ödüllerine bakılınca durum zaten görülüyor.
Satış rakamları ile kalite algısı farklı durumlardır.
Steyr Profi Plus traktörler ülkemizde satışa sunulmuyor.
Demek ki görmeyince kalite algısı farklı yönlere kayabiliyor, ilginç.
HD modeller ile agriculturel modeller markalar arasında geçişkenlik gösterebiliyor.Hocam Steyr de CNH ye katıldı ya Steyr profi plus 'ın Emsali case new holland 'tan farkı nedir
Cnh gurubunun dışında tuttuğu modellerindendir. Case ve New Holland a benzemeyen, kendine özgü serisi de var diye biliyorum.Hocam Steyr de CNH ye katıldı ya Steyr profi plus 'ın Emsali case new holland 'tan farkı nedir
Hocam Fiat agri bitmedi mi ? Bu Steyr 6300 terrus optum cvx t7 315hd aynı makina gibi duruyor alt serileri mi farklı ? Bir steyr sever olarak merak ettimFiat Agri ,
Ankete oy kullanmadık,
Bu arada 1985 Ten 1994 e kadar üretilen 8130 serisi çok hoşuma gidiyor. Hele 8130 sk2 çok güzel bir model gibiHocam Fiat agri bitmedi mi ? Bu Steyr 6300 terrus optum cvx t7 315hd aynı makina gibi duruyor alt serileri mi farklı ? Bir steyr sever olarak merak ettim
Hocam biz toplum olarak kargadan başka kuş görmemişiz kargaya kuş diyoz kim bilir neler vardır nelerFiat Agri ,
Ankete oy kullanmadık,
Akrabam 1130 modelini halen aktif kullanıyor, bizde birazcık yardıma gittiğimizde sürüyorduk.Fendt alamayacagimiza gore geriye tek secenek kaliyor johndeere. 1975 model johndeere 1130 dedem almanyadan gelirken getirmisti. 40 yil kullandik ve halen rot baslari bosluk yapmamisti. Sanziman dersen benim 2010 model new holland dan cok daha kemikli ve kisa mesafede geciyordu sanziman arizasi vermedi hic.
Alt serilerde motor ve şanzıman olarak farklar bulunabiliyor.Hocam Fiat agri bitmedi mi ? Bu Steyr 6300 terrus optum cvx t7 315hd aynı makina gibi duruyor alt serileri mi farklı ? Bir steyr sever olarak merak ettim
4145 profi cvt ile cvx145 aynı gibi duruyor. Yanıt için teşekkür ederim.Akrabam 1130 modelini halen aktif kullanıyor, bizde birazcık yardıma gittiğimizde sürüyorduk.
Fiat 540 Special model bir traktörle kıyaslasak , özellikle sıcak çalışma performansı ve yakıtta Fiat önde çıkabilir.
Alt serilerde motor ve şanzıman olarak farklar bulunabiliyor.
Motor aileleri epey geniş bir yelpazede olduğundan modellerde motorlar devamlı farklılaşıyor.
John deere de olmayıpta fendt te ne olmuş ola kiFendt alamayacagimiza gore geriye tek secenek kaliyor johndeere. 1975 model johndeere 1130 dedem almanyadan gelirken getirmisti. 40 yil kullandik ve halen rot baslari bosluk yapmamisti. Sanziman dersen benim 2010 model new holland dan cok daha kemikli ve kisa mesafede geciyordu sanziman arizasi vermedi hic.