PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
Elektrikli Traktor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1456895" data-attributes="member: 59451"><p>İyide 55 kw lık güç üreten bir içten yanmalı motor ile yapılan işlerin aynısı 55 kw lık elektrikli motorlada yapılır.</p><p></p><p> 55 kw lık içten yanmalı motoru olan traktöre 8 litrelik depo yaparsan, 8 litre mazotla 1 saat iş görürsen, 80 litrelik depoyla aynı işi 10 saat görürsün.</p><p></p><p> 55 kw lık elektrikli motoru olan traktörede aynı işe 10 saat yetecek kapasitede pil koyarsan mesele çözülür, 1 saat yetecek kapsitede pil koyarsan 8 litrelik yakıt deposu yapımına benzer.</p><p></p><p> Şimdi, case nin bu elektriklisi ne kadar saat çalışma gösterecek pile sahip bunu bilmiyorum, ama önemli olan bu traktörü kullanan üretici hiç ekipman değişim masrafı yapmadan elektrik kullanarak işi yapabilecek olması diyorum.</p><p></p><p> Bu modelin özelliği, içten yanmalı motor yerine elektrikli motoru olan bir traktör, böylelikle elektrikliiye pratik geçişi sağlayan bir model olmuş, çoğu üretici için avantaj olur, ekipman vs değişimi yapmadan evde şarj ederek akaryakıt masrafı yerine daha uygun fiyata elektrik kullanarak işini görmüş olur, bir üretici daha ne ister? Daha güçlüsünü isteyebilir, misal bana 55kw küçük gelir, ekipmanmı küçültücez, olmaz tabiykide. 100 kw lık ve 85 kw lık modelleride olmalı, daha küçük 40 kw lık modelide olmalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1456895, member: 59451"] İyide 55 kw lık güç üreten bir içten yanmalı motor ile yapılan işlerin aynısı 55 kw lık elektrikli motorlada yapılır. 55 kw lık içten yanmalı motoru olan traktöre 8 litrelik depo yaparsan, 8 litre mazotla 1 saat iş görürsen, 80 litrelik depoyla aynı işi 10 saat görürsün. 55 kw lık elektrikli motoru olan traktörede aynı işe 10 saat yetecek kapasitede pil koyarsan mesele çözülür, 1 saat yetecek kapsitede pil koyarsan 8 litrelik yakıt deposu yapımına benzer. Şimdi, case nin bu elektriklisi ne kadar saat çalışma gösterecek pile sahip bunu bilmiyorum, ama önemli olan bu traktörü kullanan üretici hiç ekipman değişim masrafı yapmadan elektrik kullanarak işi yapabilecek olması diyorum. Bu modelin özelliği, içten yanmalı motor yerine elektrikli motoru olan bir traktör, böylelikle elektrikliiye pratik geçişi sağlayan bir model olmuş, çoğu üretici için avantaj olur, ekipman vs değişimi yapmadan evde şarj ederek akaryakıt masrafı yerine daha uygun fiyata elektrik kullanarak işini görmüş olur, bir üretici daha ne ister? Daha güçlüsünü isteyebilir, misal bana 55kw küçük gelir, ekipmanmı küçültücez, olmaz tabiykide. 100 kw lık ve 85 kw lık modelleride olmalı, daha küçük 40 kw lık modelide olmalı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
Elektrikli Traktor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt