PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Ekipman yardımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="recovery" data-source="post: 1126617" data-attributes="member: 16394"><p>36 diskli x tipi Alpler var bende. Memnunum özellikle is genişliği 3.8 falan sonda kılavuz Disk'lerle beraber. Özellikle seri sonu dönüşlerde traktörün on tekerin geçtiği yerden geçiyor ne içerden ne dışardan tam iz üstünden. X tipi sağa sola dönüş imkanı verir 1110 kg civarı 51 cm disk çapı 19 cm disk arası ( benim ölçümlerimde 18 cm falan geliyor. Muhtemelen disk kalınlığından dolayıdır. ) hidrolik ayarlamalı aldım ben çapraz ayarlarını ) ekstra bugün ceki halkasını dönerli yaptırdım. Birde ben pehlivan cekiye değilde kol üstü ceki Demir'inde kullanıyorum hidrolik hortumları kısa geldi ( benim kullanımımdan o )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="recovery, post: 1126617, member: 16394"] 36 diskli x tipi Alpler var bende. Memnunum özellikle is genişliği 3.8 falan sonda kılavuz Disk'lerle beraber. Özellikle seri sonu dönüşlerde traktörün on tekerin geçtiği yerden geçiyor ne içerden ne dışardan tam iz üstünden. X tipi sağa sola dönüş imkanı verir 1110 kg civarı 51 cm disk çapı 19 cm disk arası ( benim ölçümlerimde 18 cm falan geliyor. Muhtemelen disk kalınlığından dolayıdır. ) hidrolik ayarlamalı aldım ben çapraz ayarlarını ) ekstra bugün ceki halkasını dönerli yaptırdım. Birde ben pehlivan cekiye değilde kol üstü ceki Demir'inde kullanıyorum hidrolik hortumları kısa geldi ( benim kullanımımdan o ) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Ekipman yardımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt