Merhaba, aynısını banada söylediler 7 ay geçti şimdi mibzer için verdim evraklarıMerhaba, bana Ziraat bankasından iki kredi arasında 6 ay olması gerektiği söylendi, ama çok aklıma yatmadı. İş yoğunluğu veya başka sebeplerle öyle söylediklerinden şüpheleniyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bilgi için teşekkürler, görünüşe göre mecburen bekleyeceğim.Merhaba, aynısını banada söylediler 7 ay geçti şimdi mibzer için verdim evrakları
Neler istiyorlar faizi nekadar kaç yıllık ödeme kaçta kaçını ödüyorlar bilgi edindinizmiMerhaba, aynısını banada söylediler 7 ay geçti şimdi mibzer için verdim evrakları
Aslında hiç sormadım ekipman için 5 yıllık krediye başvuru yaptım, ağustos ayında yıllık 8,5 ile kullanmıştım şuan 9,75 sanıyorumNeler istiyorlar faizi nekadar kaç yıllık ödeme kaçta kaçını ödüyorlar bilgi edindinizmi
Yanlışınız var, yıllık o oran çok yüksek. Ben kasim ayında 100bin tl kullandim, 5 yıllık. Toplam geri ödemem 109700 civarında.Aslında hiç sormadım ekipman için 5 yıllık krediye başvuru yaptım, ağustos ayında yıllık 8,5 ile kullanmıştım şuan 9,75 sanıyorum
Doğrudur, dediğim gibi sormadım ne kadardır diye, internetten de detay bulamadım, zaten sizin dediğiniz gibi olsunYanlışınız var, yıllık o oran çok yüksek. Ben kasim ayında 100bin tl kullandim, 5 yıllık. Toplam geri ödemem 109700 civarında.
270’in 5 yıllık geri ödemesi 338 görünüyor, yine de iyi gibi geldi bana,Yanlışınız var, yıllık o oran çok yüksek. Ben kasim ayında 100bin tl kullandim, 5 yıllık. Toplam geri ödemem 109700 civarında.
Devlet destekli nakit kredi de bekletiyorlar yoğunluktan dolayı ama mal alınırken traktör araba ekipman gibi kredilere öncelik veriyorlar diye biliyorum mesela ben araba kredisine başvurdum proformayı getir girelim dedi proformam çıkınca gittim hemen girdi sisteme onaya yolladı diğer günde kredim onaylandı müşteri temsilcinin yoğunluğuna göre değişiyorMerhaba,
M ferguson 2625 almak için ziraat bankasına kredi başvurusunda bulundum. Banka proforma fatura istedi Bayiden güç bela proforma faturayı 15 gün önce aşıp bankaya verdim. 15 günü geçti ama hala işlemler devam ediyorsa diyor bankacı. Çok fazla dosya var sıra var diyor. Bu kadar uzun sürmesi normal mi?
Yıllık ödemeli araba kredisini kaldırmışlardı devam ediyor mu?Devlet destekli nakit kredi de bekletiyorlar yoğunluktan dolayı ama mal alınırken traktör araba ekipman gibi kredilere öncelik veriyorlar diye biliyorum mesela ben araba kredisine başvurdum proformayı getir girelim dedi proformam çıkınca gittim hemen girdi sisteme onaya yolladı diğer günde kredim onaylandı müşteri temsilcinin yoğunluğuna göre değişiyor
Şuan tekrar açmışlar ama kesin veriyorlar diye bişey yok sisteme giriş açık giriliyor bilgiler proforma falan merkez onay verirse oluyor benimkisi olduYıllık ödemeli araba kredisini kaldırmışlardı devam ediyor mu?
Önce sıfır araç bulmamız gerek.Şuan tekrar açmışlar ama kesin veriyorlar diye bişey yok sisteme giriş açık giriliyor bilgiler proforma falan merkez onay verirse oluyor benimkisi oldu
Ben en son ekipman kredisi için 1.5 ay bekledim. Normalde satın aldığınız bayi banka memuru ile iletişimde olup işi hızlandırmaya çalışır.18 gün oldu hala bekletiyorlar kredi için. Bu arada bayi traktörü satmış olabileceği gibi fiyat enflasyon farkı da ilave edebilir. Çok gıcık bir durum
İkinci ele varmı sıfır mı olacakŞuan tekrar açmışlar ama kesin veriyorlar diye bişey yok sisteme giriş açık giriliyor bilgiler proforma falan merkez onay verirse oluyor benimkisi oldu