PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
EKİNDE VERİM ARTTIRICI HORMON..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 934526" data-attributes="member: 20560"><p><strong>Ynt: EKİNDE VERİM ARTTIRICI HORMON..</strong></p><p></p><p>TKİ huması kesinlikle tavsiye etmiyorum. 2 yıl önce TKİ tanıtım için il müdürlüğüne verdi. Banada 20lt lik iki bidon verdiler kullanıp soncu görelim diye. Birini kullanmış bulundum, diğeri galiba hala duruyor, kullanmadım. Bunun yerine kendi aldığım humik asidi kullandım. TKİ Humasta pH çok yüksek. pH ' ın yüksek olduğu ortamlarda bağlanarak bitkinin alamayacağı forma dönüşen elementleri alkali bir karışım hazırlayıp 'hormon' diye atsanız ne olur? </p><p></p><p>Hormon tanımı yukarıda yapılmış zaten ona girmeye gerek yok fakat tamamen zararlı demekte yanlış. Fazlası zarar o doğru zira insan vücudunda da hormonlar salgılanıyor eksikliği veya fazlalığında müdahale gerektirir. Neyse konuyu dağıtmayayım.</p><p></p><p>Sonuç olarak verdiğiniz gübreler ve beraberinde kullandığınız suyun pH değeride çok önemli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 934526, member: 20560"] [b]Ynt: EKİNDE VERİM ARTTIRICI HORMON..[/b] TKİ huması kesinlikle tavsiye etmiyorum. 2 yıl önce TKİ tanıtım için il müdürlüğüne verdi. Banada 20lt lik iki bidon verdiler kullanıp soncu görelim diye. Birini kullanmış bulundum, diğeri galiba hala duruyor, kullanmadım. Bunun yerine kendi aldığım humik asidi kullandım. TKİ Humasta pH çok yüksek. pH ' ın yüksek olduğu ortamlarda bağlanarak bitkinin alamayacağı forma dönüşen elementleri alkali bir karışım hazırlayıp 'hormon' diye atsanız ne olur? Hormon tanımı yukarıda yapılmış zaten ona girmeye gerek yok fakat tamamen zararlı demekte yanlış. Fazlası zarar o doğru zira insan vücudunda da hormonlar salgılanıyor eksikliği veya fazlalığında müdahale gerektirir. Neyse konuyu dağıtmayayım. Sonuç olarak verdiğiniz gübreler ve beraberinde kullandığınız suyun pH değeride çok önemli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
EKİNDE VERİM ARTTIRICI HORMON..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt