PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Diğer
ekin zarar veren sürü sahipleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmetshn" data-source="post: 1139711" data-attributes="member: 75722"><p>Aynı durum benimde basıma geldi</p><p> köyün en ucundakı ormanın basladıgı tarla bababmdan bana kaldı </p><p></p><p>20 30 dönüm olsa bırakacam da 170 dönm tek parça </p><p> </p><p>Eskiden de yapıyorlardı ama pek öenmsemezdik o tarlayı</p><p>orası bana düşünce canımı sıkmaya basladı bu durum </p><p>2 günde bir kontrol amaçlı gittiğimde bütün köyün tarlaları yayan olarak bıldıgımız çoban tam tarlanın yanlarında olurdu ama bi türlü denk gelmıyordu görmeyıncebişeyde dıyemıyorum tabı</p><p> birgün sans eseri gitim ne göreyim bi kaç koyun tarlanın ıcınde (20 ye yakın)gittim ne bu dedim ?</p><p>bide pişkşn pişkin buralar meraydı dedı bana yayma hakkımdır dedı </p><p>kan resmen beynime cıktı buna orda elıme bı aldım yenmı yemen mı </p><p>sonra arabaya bındırdım yakınlarda bi çeşme vardı bu s*refsızı suyun ıcıne bastım tövbe ettırdım bidaha yanasacanmı dıye 2 yıldır 5 km ötede güdüyor davarları</p><p>diyeceğim o bu tip insanlar laftan anlamıyor geregını yapman gerek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmetshn, post: 1139711, member: 75722"] Aynı durum benimde basıma geldi köyün en ucundakı ormanın basladıgı tarla bababmdan bana kaldı 20 30 dönüm olsa bırakacam da 170 dönm tek parça Eskiden de yapıyorlardı ama pek öenmsemezdik o tarlayı orası bana düşünce canımı sıkmaya basladı bu durum 2 günde bir kontrol amaçlı gittiğimde bütün köyün tarlaları yayan olarak bıldıgımız çoban tam tarlanın yanlarında olurdu ama bi türlü denk gelmıyordu görmeyıncebişeyde dıyemıyorum tabı birgün sans eseri gitim ne göreyim bi kaç koyun tarlanın ıcınde (20 ye yakın)gittim ne bu dedim ? bide pişkşn pişkin buralar meraydı dedı bana yayma hakkımdır dedı kan resmen beynime cıktı buna orda elıme bı aldım yenmı yemen mı sonra arabaya bındırdım yakınlarda bi çeşme vardı bu s*refsızı suyun ıcıne bastım tövbe ettırdım bidaha yanasacanmı dıye 2 yıldır 5 km ötede güdüyor davarları diyeceğim o bu tip insanlar laftan anlamıyor geregını yapman gerek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Diğer
ekin zarar veren sürü sahipleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt