Ynt: Ek ağırlığın faydaları : TD110D & 80-66 çekişmesiEstağfurullah yanlış anladın mantık derken yani arkadaki yükün dengesinin yere basışının hesaplanması açısından dedim neden sana mantıksın diyeyimHatta şöyle bi anımı anlatayım bu çekişmelerde denge bağlantı noktası ve ağırlık çok önemli mesela bizim bi arkadaş arka lastiklerinde su olan 135 lik masseyle benim 54 c yi çekti aşağı yukarı 12-13 yıl oldu hala kabullenemedim ben bunu ve en yakın örneği bizde 2 adet traktör var biri td 65b 3140 kg diğeri erkunt nimet 70 meyveci oda 3180 kg erkunt ilk geldiğinde 3 yıl önce bağladık arkadaşla ikisini aradaki 40 kg fark sanki 500 kg gibi erkunt td yi hoplata hoplata çekiyor çünkü td de aldığımızdan beri servisinde anlam veremediği zorlanarak çekmelerde bir hoplaması var o şekil hoplayınca herşey alt üst oluyor
Ynt: Ek ağırlığın faydaları : TD110D & 80-66 çekişmesi
Estağfurullah yanlış anladın mantık derken yani arkadaki yükün dengesinin yere basışının hesaplanması açısından dedim neden sana mantıksın diyeyim
Hatta şöyle bi anımı anlatayım bu çekişmelerde denge bağlantı noktası ve ağırlık çok önemli mesela bizim bi arkadaş arka lastiklerinde su olan 135 lik masseyle benim 54 c yi çekti aşağı yukarı 12-13 yıl oldu hala kabullenemedim ben bunu ve en yakın örneği bizde 2 adet traktör var biri td 65b 3140 kg diğeri erkunt nimet 70 meyveci oda 3180 kg erkunt ilk geldiğinde 3 yıl önce bağladık arkadaşla ikisini aradaki 40 kg fark sanki 500 kg gibi erkunt td yi hoplata hoplata çekiyor çünkü td de aldığımızdan beri servisinde anlam veremediği zorlanarak çekmelerde bir hoplaması var o şekil hoplayınca herşey alt üst oluyor