DynaVT ile Vario Şanzman arasındaki Farklar Nelerdir?

Buyurun arkadaşlar öncelikle bilenlerin konuşmasını İstiyor ve saygıyla dinliyoruz....

Ynt: DynaVT ile Vario Şanzman arasındaki Farklar Nelerdir?

çok kısaca, varioda vites yok ...otomatik viteste bile bir kademe vardır.. hissedebiliyorsun kademeleri ... vario da hissedemessiniz...bu benim görüşüm ... yanılmışta olabilirim.

atilla link=topic=8856.msg93368#msg93368 date=1225993220' Alıntı:
çok kısaca, varioda vites yok ...otomatik viteste bile bir kademe vardır.. hissedebiliyorsun kademeleri ... vario da hissedemessiniz...bu benim görüşüm ... yanılmışta olabilirim.
eet atilla abeye katlyrm....yazın adanada tarla gününde bizzat test ettim sen motorn hzlandğnı fark edemeyirsn....yawas yaws hzlanyo

KoCa YöRüK link=topic=8856.msg93371#msg93371 date=1225993367' Alıntı:
eet atilla abeye katlyrm....yazın adanada tarla gününde bizzat test ettim sen motorn hzlandğnı fark edemeyirsn....yawas yaws hzlanyo
adamlar 1996 yılında vitesi terk etmişler ..

DoYrAnLı#2# link=topic=8856.msg93355#msg93355 date=1225992569' Alıntı:
Buyurun arkadaşlar öncelikle bilenlerin konuşmasını İstiyor ve saygıyla dinliyoruz....

bir link yada video görünmüyor bende

explorerden de denedim fakat birlink yada video görünmüyor ...yardım...

Aralarında bildiğim kadarıyla fark yok arkadaşlar. Varsa da çok ufak çaplı farklardır. Çünkü Dyna-VT adı üstünde VT ifadesi Vario şanzıman oluyor. MF Vario şanzımanı Fendt ' ten temin edip büyük modellerine koyuyor. Zaten aynı şirketin markaları.

alipasalierkan link=topic=8856.msg93411#msg93411 date=1225996983' Alıntı:
Aralarında bildiğim kadarıyla fark yok arkadaşlar. Varsa da çok ufak çaplı farklardır. Çünkü Dyna-VT adı üstünde VT ifadesi Vario şanzıman oluyor. MF Vario şanzımanı Fendt ' ten temin edip büyük modellerine koyuyor. Zaten aynı şirketin markaları.

yukarıdaki linkte ( videoda) zaten gösterilen animasyon değişken eksenli pompa ile vario yu anlatmakta sanırım . bende aynı olduğunu düşünüyorum

okkangal link=topic=8856.msg93414#msg93414 date=1225997210' Alıntı:
yukarıdaki linkte ( videoda) zaten gösterilen animasyon değişken eksenli pompa ile vario yu anlatmakta sanırım . bende aynı olduğunu düşünüyorum

Ben o linki yada videoyu mozilla yada exploreeden göremedim farklı bir tarayıcıdanmı bakmalıyım acaba ...yardım...

insomnia link=topic=8856.msg93417#msg93417 date=1225997359' Alıntı:
Ben o linki yada videoyu mozilla yada exploreeden göremedim farklı bir tarayıcıdanmı bakmalıyım acaba ...yardım...

erkancım youtube linki bu antisansürü yükle ve tekrar dene izlersin ...

insomnia link=topic=8856.msg93417#msg93417 date=1225997359' Alıntı:
video youtube de onun için sanırım,bizde prog var sorun olmuyo,ama link olarak versin konuyu açan arkadaş,,

DoYRaNLı link=topic=8856.msg93421#msg93421 date=1225997543' Alıntı:
video youtube de onun için sanırım,bizde prog var sorun olmuyo,ama link olarak versin konuyu açan arkadaş,,

Knutteli açıp oradan bakabiliriz sanırım fakat youtube linkini vermek faydalı olacaktır ilginize teşekkürler

okkangal link=topic=8856.msg93425#msg93425 date=1225997857' Alıntı:

Yardım ve uğraşınız için sonzuz teşekkürler okaycığım fakat benim pc de sanırım eksik eklenti var ne yaptıysam izleyemiyorum heralde medyaplayer 11 kurmalıyım birkaç yerde de bu karşıma çıkmıştı ihtiyacım harici pek programlarla uğraşan biri değilimdir

saygılar

video yu şimdi seyredebildim ...anladığım kadarıyla massey fergusonunun bazı modelleride vario ya geçmiş ... yakışır....tebrikler mf ye ...