Bugün Bahri Dağdaş uluslararası araştırma enstitüsünü ziyâret ettim
Şeritvari sürüm (Strip-till) makinasına bakmak için, özdöken marka 4 sıralı bi makine 2 yıldır kullanılıyormuş.
Bende yeni öğrendim internette görünce yerinde incelemek sizlerlede paylaşmak istedim fakat vaktim kısıtlı olduğu için çok dikkatli bakamadım bir kaç fotoğraf çektim.
Birde ithal makine varmış ellerinde Abi sağolsun çok güzel ilgilendi ithal makinayıda gösterdi vaktin olunca gel tekrar görüşelim dedi
Makina parkı geniş bi enstitü aniza doğrudan ekim makineleri kendilerine özel yaptırdıkları makinalar var.
Sizinde varsa yorumlarınız paylaşırsanız sevinirim[ATTACH=full]73410[/ATTACH][ATTACH=full]73411[/ATTACH][ATTACH=full]73412[/ATTACH][ATTACH=full]73413[/ATTACH][ATTACH=full]73414[/ATTACH][ATTACH=full]73418[/ATTACH][ATTACH=full]73419[/ATTACH][ATTACH=full]73420[/ATTACH]
Bu makina enstitüdeki ithal makina uzun zamandır kullanmayınca otların içinde kalmış
Aşağıdakilerde beğendiğim birkaç ithal marka[ATTACH=full]73421[/ATTACH][ATTACH=full]73422[/ATTACH][ATTACH=full]73423[/ATTACH][ATTACH=full]73425[/ATTACH][ATTACH=full]73426[/ATTACH]