PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Dönerli pulluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1461055" data-attributes="member: 95971"><p>6714 traktöre 5liyi 16-17inç iş genişliğiyle kullanıyorum.iş genişliği 210cm traktör çızıya oturup gidiyor.</p><p>Pulluk turan marka</p><p>Yine alacak olsam turandan alırım çünkü direkt fabrikasından alıyorum, servis desteği çok iyi, fiyat piyasadaki ekipmancılardan ve ünlüden çok iyi.</p><p>Fabrikaya yakın olmasaydım aydın pulluk değerlendirdim, ünlü özellikle almazdım çünkü malzemeyi değil markayı satıyor.</p><p>Pulluğumun kulakları 18 inç yaba kulak.mısır yeri devirecek için, derin sürüm yapacak için, tekerlek tabanı geniş olan için büyük kulak tavsiye ederim.</p><p>Benim şasem 140x140.alırken kemikli olsun dedik ama hata etmişiz, 4lü için 100lük 5li için 120lik yeterli.hem fiyattan hem ağırlıktan istifade</p><p>Bacak boyu yüksek olursa iyi oluyor, tavsiye ederim</p><p>Kulak üstüne anız gömen yaprak tavsiye ederim</p><p>Kulak arası mesafe 95 cm, mısır anızı devirecekler için ideal, fazlasına gerek yok.pulluk boyu uzadıkça hem traktörün önünü çeldirir, hem ağırlık artar</p><p>Yol terekleği 5li ve daha büyükler için olmalı</p><p>Döndürme merkezi olmalı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1461055, member: 95971"] 6714 traktöre 5liyi 16-17inç iş genişliğiyle kullanıyorum.iş genişliği 210cm traktör çızıya oturup gidiyor. Pulluk turan marka Yine alacak olsam turandan alırım çünkü direkt fabrikasından alıyorum, servis desteği çok iyi, fiyat piyasadaki ekipmancılardan ve ünlüden çok iyi. Fabrikaya yakın olmasaydım aydın pulluk değerlendirdim, ünlü özellikle almazdım çünkü malzemeyi değil markayı satıyor. Pulluğumun kulakları 18 inç yaba kulak.mısır yeri devirecek için, derin sürüm yapacak için, tekerlek tabanı geniş olan için büyük kulak tavsiye ederim. Benim şasem 140x140.alırken kemikli olsun dedik ama hata etmişiz, 4lü için 100lük 5li için 120lik yeterli.hem fiyattan hem ağırlıktan istifade Bacak boyu yüksek olursa iyi oluyor, tavsiye ederim Kulak üstüne anız gömen yaprak tavsiye ederim Kulak arası mesafe 95 cm, mısır anızı devirecekler için ideal, fazlasına gerek yok.pulluk boyu uzadıkça hem traktörün önünü çeldirir, hem ağırlık artar Yol terekleği 5li ve daha büyükler için olmalı Döndürme merkezi olmalı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Dönerli pulluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt