PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Dönerli pulluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1461025" data-attributes="member: 95971"><p>Beşli dönerli kullanıyorum.gereksiz gözüyle bakmayın alırken pahalı ama aldıktan sonra iyi ki aldım denir.döndürme merkezi olmazsa 5li pullukla verimli çalışılmaz mesela.4lü pulluk belki idare eder.</p><p>Ama döndürme merkezi kaçlı olursa olsun sarsıntıyı azaltıyor, yatık yerde traktörü çeldirip devrilme riskine karşı büyük oranda çözüm sunuyor</p><p>Ayrıca yol tekerlekli model alınmayacaksa yolda giderken kuyruğu içeri alıyor</p><p>Traktöeü sarsmada tek etken hızlı dönmesi değil, yavaş dönse de o yandan bu yana devrilen pulluk traktörü sallar, belli bir hızın altında olursa da bu sefer tarlada işi yavaşlatır</p><p>Alternatif çözüm olarak damper çıkışlarının debi ayarına bakılabilir.döndürme merkezli pulluğu traktörün damper debisini düşürerek kullanıyorum.debi hızımı sıradan çıkıp manevra yapıp tekrar sıraya girişime göre ayarlıyorum </p><p></p><p>Asıl sebebi soruyorsanız bilinçsizlik, uydum akıllılık, bayinin yanlış yönlendirmesi o sebeplerden biri olabilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1461025, member: 95971"] Beşli dönerli kullanıyorum.gereksiz gözüyle bakmayın alırken pahalı ama aldıktan sonra iyi ki aldım denir.döndürme merkezi olmazsa 5li pullukla verimli çalışılmaz mesela.4lü pulluk belki idare eder. Ama döndürme merkezi kaçlı olursa olsun sarsıntıyı azaltıyor, yatık yerde traktörü çeldirip devrilme riskine karşı büyük oranda çözüm sunuyor Ayrıca yol tekerlekli model alınmayacaksa yolda giderken kuyruğu içeri alıyor Traktöeü sarsmada tek etken hızlı dönmesi değil, yavaş dönse de o yandan bu yana devrilen pulluk traktörü sallar, belli bir hızın altında olursa da bu sefer tarlada işi yavaşlatır Alternatif çözüm olarak damper çıkışlarının debi ayarına bakılabilir.döndürme merkezli pulluğu traktörün damper debisini düşürerek kullanıyorum.debi hızımı sıradan çıkıp manevra yapıp tekrar sıraya girişime göre ayarlıyorum Asıl sebebi soruyorsanız bilinçsizlik, uydum akıllılık, bayinin yanlış yönlendirmesi o sebeplerden biri olabilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Dönerli pulluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt