Kuru tarim yapiyorsaniz doner kulakli pulluk gereksiz masraf diye dusunuyorum. Doner kulakliyi genelde tesviye gerektiren yerler icin kullaniliyor. Kuru tarim icin ideal degil. Makinalar cok pahali suanda. Bi donerli otomatik pulluk 10binden asagi demezler. Tavsiyem taslik yeriniz varsa 5 li 13 yayli alin yeterli. Hem traktore ekstradan yuk ve yakittan tasarruf edersiniz. Benimde cok merakim vardi doner pulluga. Fiyatini sorunca merakim sondu acikcasi [emoji4]
Tercih meselesi konforun ve kolayligin tadini almak istiyorsan kesenin agzini acik tutacaksin. Bence makinaya verilen paraya yazik diyorum. Kendim yapma pulluk kullaniyorum. Cunku cok cabuk eskitiyoruz. En kalitelisini alsamda ayni yilda eskitiyom en ucuzunu alsamda ayni surede eskitiyorum. Toprak yapiniza gore tercih edin derim. Bizim trakya topraklari zimpara gibi. 5 donum yer sureyim pulluklar ayna gibi oluyor.Aytaç Bey 5 li yaylı ünlü 10.500 11.000 tl zaten o da ucuz değil ki.Allah alet satanların eline düşürmeyegörsün hiç affetmiyorlar Kuru tarım da olsa dönerlinin tadı başka bence tarla kitap gibi çıkıyor.Ben 5 li yaylı aldım klasik tip ünlü ama bayinin elinde olsa 4 lü dönerli alırdım.
4 13 düz ünlü 4 14 dönerli ünlü var td75d iyi ayarlasan dönerliyi dağa rahat çekiyor ayarları önemli arkadaki teker sabit götürüyor dalma yapmiyor engebeli yerde serbest delikleri güzel oluyor sadece td nin lastikler küçük olduğu için başlarda sallıyor motoru ciziye girerken falanAraziler büyük ise dönerli pulluk süper olur ama normal pullugu motor daha rahat çekiyor diyorlar
4 kulaklı yayliyi 5450 nin hidroliği umursamaz diye düşünüyorum.
4 13 düz ünlü 4 14 dönerli ünlü var td75d iyi ayarlasan dönerliyi dağa rahat çekiyor ayarları önemli arkadaki teker sabit götürüyor dalma yapmiyor engebeli yerde serbest delikleri güzel oluyor sadece td nin lastikler küçük olduğu için başlarda sallıyor motoru ciziye girerken falan
4+1 kalın şase 4lü14 kulak 12 14 16 18 vida ayarlı üstüdeki plakada 1300 yazıyorKaç kg geliyor sizin dönerli ünlü?
4+1 kalın şase 4lü14 kulak 12 14 16 18 vida ayarlı üstüdeki plakada 1300 yazıyor
Vida kesmeli taş için zaten kalın şase 16 18 de denemedik hiç bilmiyorum nasıl olur18 no da oluyorsa baya kullanışlı.
Kulak 14 numara vida 18 veya 16 da olunca güzel devirebiliyor mu toprağı?
Birde taşa karşı dayanımı nasıl?
Vida kesmeli taş için zaten kalın şase 16 18 de denemedik hiç bilmiyorum nasıl olur