PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Dönerli pulluk marka seçimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1442895" data-attributes="member: 95971"><p>Hocam burun bıçağı opsiyonu var, pullukla beraber bir takım burun bıçağı hediye edilir.mecbur kalmazsam burun bıçağı kullanmayı düşünmüyorum, pulluk batmazsa takarım.</p><p>Bıçaklar ters düz edilebiliyor, bıçağın burnu bitince ters düz ederek kullanılır.</p><p>Yavru kulakçık hem traktörü tutar hem de mısır anızında tıkanır diye bu opsiyonu eklemedik, kesici diskin tüm tabaklarda değil en son tabakta olması bence yeterli.kesici disk veya son tabakta duvar sıyırıcı aparat tercihimize bırakıldı.duvar sıyırıcıyı seçtik, gerekirse diski sonradan ekleyebilirim.</p><p>Sinme ihtimaline karşı 4+1 şase seçerek ve 175-225 iş genişlikli yerine 150-175-200 cm iş genişlikli seçerek önlem almaya çalıştık.benim bildiğim 6714 s bu pulluğu 200 cm iş genişliğinde çalıştıracaktır ama yine de önlem önlemdir</p><p>6714s'te sürüm vitesi olan 2c-2d-2e-2f (ek güç üretimini çalıştıran hız aralığı bu viteslerde bulunuyor) viteslerde 4800-3800kg arası çekidemiri gücü olduğunu biliyorum ama pratikte bu ne demek bunu tam anlayamıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1442895, member: 95971"] Hocam burun bıçağı opsiyonu var, pullukla beraber bir takım burun bıçağı hediye edilir.mecbur kalmazsam burun bıçağı kullanmayı düşünmüyorum, pulluk batmazsa takarım. Bıçaklar ters düz edilebiliyor, bıçağın burnu bitince ters düz ederek kullanılır. Yavru kulakçık hem traktörü tutar hem de mısır anızında tıkanır diye bu opsiyonu eklemedik, kesici diskin tüm tabaklarda değil en son tabakta olması bence yeterli.kesici disk veya son tabakta duvar sıyırıcı aparat tercihimize bırakıldı.duvar sıyırıcıyı seçtik, gerekirse diski sonradan ekleyebilirim. Sinme ihtimaline karşı 4+1 şase seçerek ve 175-225 iş genişlikli yerine 150-175-200 cm iş genişlikli seçerek önlem almaya çalıştık.benim bildiğim 6714 s bu pulluğu 200 cm iş genişliğinde çalıştıracaktır ama yine de önlem önlemdir 6714s'te sürüm vitesi olan 2c-2d-2e-2f (ek güç üretimini çalıştıran hız aralığı bu viteslerde bulunuyor) viteslerde 4800-3800kg arası çekidemiri gücü olduğunu biliyorum ama pratikte bu ne demek bunu tam anlayamıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Dönerli pulluk marka seçimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt